✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Thera Cane zelfmassage apparaat

€ 55,00
Levertijd: 1-3 werkdagen
Beschrijving

Details

Thera Cane zelfmassage apparaat

De Thera Cane is een apparaat voor zelfmassage waarmee je druk geeft op pijnlijke spieren bij behandeling van zgn. triggerpoints. Triggerpoints zijn zeer gevoelige pijnplekkken in de spieren en ontstaan bijvoorbeeld door verrekkingen en verstuikingen.

De massage van het triggerpoint maakt de 'knoop' in het spierweefsel ahw. los, waardoor de pijn vermindert en in het beste geval helemaal verdwijnt. Het is een veilige, natuurlijke en heel effectieve vorm van pijntherapie.

Door het unieke ontwerp kun je eigenhandig diepe druk geven op lastig te bereiken plaatsen op je lichaam. De Thera Cane is door de hefboomwerking gemakkelijk in gebruik bij de pijnbestrijding in armen, benen, nek, rug, of schouder, maar ook specifiek bij borst, buik, heup, ribben en billen.

MPS

MPS patienten (myofasciaal pijn syndroom) hebben een soortgelijke pijn. Deze mensen merken dat de Thera Cane nuttig kan zijn, omdat ze met de Thera Cane direct kunnen ingrijpen, zodra de pijn de kop op steekt en zo symptoomreductie binnen handbereik hebben.

Handleiding
Probeer de spier die je wilt behandelen te strekken voor je de Cane gebruikt, zodat je precies weet welke gebieden stijf zijn. Hierdoor is het gemakkelijker het specifieke gebied in de spier te lokaliseren. Elk punt is vanuit drie basishoudingen (staand, zittend en liggend) te behandelen, zodat je de spier vanuit verschillende hoeken kunt bereiken. Als je ze alle drie uitprobeert, vergroot je de kans dat je de juiste benadering vindt en het bewuste triggerpoint effectief aanpakt.

Meer informatie over hoe je de Thera Cane het beste kunt gebruiken vind je in deze PDF.

Hieronder een video over het gebruik van de Thera Cane door een fysiotherapeut/golfprofessional:

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 1
Merk Thera Cane
Prijs € 55,00

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Thera Cane zelfmassage apparaat
3 0 5 5