✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Incontinentie

Incontinentie is een relatief veel voorkomende aandoening. Medigros heeft een aantal merken zoals Tena en Absorin in haar assortiment. Er is verschil in incontinentiemateriaal, zoals inleggger Tena van Tena lady of Tena Men of complete incontinentie pants.

Vanuit uw zorgverzekering kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding voor incontinentiemateriaal. Medigros kan voor u uitzoeken of u hiervoor in aanmerking komt. U dient hiervoor het incontinentie formulier in te vullen op de incontinentie informatie pagina.
 Incontinentie pagina en incontinentiemateriaal

Incontinentie en hygiëne producten, waaronder wassen met Mediwash

Incontinentie zorg

Incontinentie, een veel voorkomend probleem bij bedlegerige patiënten of mensen die ’s nachts last hebben van ‘lekken’. Ook voor deze mensen heef Medigros een breed assortiment.

Er zijn veel verschillende manieren om dit probleem te verzorgen, bijvoorbeeld door onderleggersof inlegkruizen te gebruiken, urineflessen aan te schaffen of andere verbanden te kopen. Medigros voert voor een groot deel Paul Hartmann incontinentie producten om elke klacht van incontinentie te verzorgen.

Naast incontinentie producten is het ook belangrijk de persoonlijke hygiëne te verzorgen, urine of andere ontlasting kan de huid aantasten als deze niet wordt gereinigd. Daarvoor heeft Medigros verschillende huidverzorgingsproducten in het assortiment. Handshampoo, alcoholdoekjes en Dettol zijn producten die helpen bijdragen aan de hygiëne van de cliënt/patiënt. 

Urinefles voor zowel mannen als vrouwen

Terugkomend op het verhaal incontinentie, er kan natuurlijk ook een hoop gedaan worden aan de preventie van incontinentie. Door urineflessen aan te schaffen en deze ook te gebruiken voordat de patiënt/cliënt gaat slapen, is de blaas leeg wanneer hij/zij in slaap valt. Hierdoor is de kans op ‘lekken’  of bedplassen kleiner doordat de patiënt/cliënt minder urine in de blaas heeft. Urineflessen zijn bij Medigros te bestellen, zowel transparant als kunstof en voor mannen en vrouwen. Wij leveren ook urinefleshouders zodat de fles makkelijk aan de bedrand kan worden opgehangen.

Natuurlijk is ook hier de hygiëne weer een belangrijk punt, daarom levert Medigros ook speciale borstels om de reiniging van urineflessen te verbeteren. De borstel komt in alle hoeken van de fles en zorgt ervoor dat er geen plekje wordt overgeslagen.

Naast producten voor hygiëne bij incontinentie heeft Medigros ook veel artikelen desinfecterende middelen in de categorie Medische artikelen. Dit zijn producten die vooral in de medische markt gebruikt worden. Deze producten worden veelal gebruikt om wonden te desinfecteren en zo de kans op infecties zo klein mogelijk te houden. 

Heeft u vragen over incontinentie, bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor vergoedingen van de overheid of verzekeringsinstanties voor inconitinentiemateriaal of wilt u gewoon meer informatie omtrent deze problemen? Vul dan ons incontinentie vergoedingsformulier in en wij gaan, geheel gratis, voor u kijken of u recht heeft op vergoedingen!

Alle producten van Medigros worden handmatig verpakt zodat we zeker weten dat uw bestelling compleet én juist is. U kunt kiezen voor een normale levering, maar het kan ook aangetekend. De bestelling wordt dan met een andere leverancier verzonden. Een derde manier waarmee Medigros werkt is het afleveren op een afhaalpunt. U kunt dan zelf bepalen wanneer u het product op het door u aangegeven afhaalpunt ophaalt. De verzendkosten zijn bij alle verzend mogelijkheden gelijk, namelijk €5,45 ex btw en boven de €150,- franco levering.

Medigros Sport en Medische groothandel, al uw producten aan huis geleverd. Wij leveren ook aan zorginstellingen, sportverenigingen en andere organisaties met sport- en medische doeleinden.