• Gratis verzending
    Bestelling boven de € 150,-
  • Bestellen op factuur
    Bedrijven bestellen op factuur
  • Bedenktijd
    14 dagen opzicht
Winkelwagen

0 producten


RHINOC® Sport Gear Fresh

http://www.medigros.nl/media/catalog/product/r/h/rhinoc_gear_fresh.jpg

De Gear Fresh is een probiotische spray voor het veilig en effectief voorkomen van zweetgeur. De Gear Fresh is geschikt voor de sportmaterialen die niet in de wasmachine mogen, zoals o.a. sportschoenen en schaatsen

OSF-02-70082
8.95 EUR New Product

* Verplichte velden

8,95


Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

De Gear Fresh is een probiotische spray voor het veilig en effectief voorkomen van zweetgeur. De Gear Fresh is geschikt voor de sportmaterialen die niet in de wasmachine mogen, zoals o.a. sportschoenen en schaatsen

Betalingsmethode op Medigros: iDeal, PayPal, CreditCard en Overboeking
RHINOC® Sport Gear Fresh

Meer afbeeldingen

  • RHINOC® Sport Gear Fresh
  • RHINOC® Sport Gear Fresh

Beschrijving van: RHINOC® Sport Gear Fresh

RHINOC® Sport Gear Fresh

Korte omschrijving
De RHINOC Sport Gear Fresh is een effectieve probiotische spray voor het veilig en effectief voorkomen van zweetgeur. De Gear Fresh is geschikt voor de sportmaterialen die niet in de wasmachine mogen worden gewassen, zoals o.a. sport- en skischoenen, bokshandschoenen, schaatsen, helmen, etc. 
De RHINOC Sport Gear Fresh vermindert onaangename geuren aanzienlijk, is veilig in gebruik en dankzij de probiotische en biologische bestandsdelen is het veilig voor mens, natuur en omgeving.

Lange omschrijving
De RHINOC Sport Gear Fresh is een effectieve probiotische spray voor het veilig en effectief voorkomen van zweetgeur. De Gear Fresh is o.a. geschikt voor sport- en skischoenen, bokshandschoenen, helmen, etc. Door de handzame 150ml/200ml verpakking is de Gear Fresh altijd eenvoudig mee te nemen. Gear Fresh is veilig in gebruik, dankzij de probiotische en biologische bestandsdelen is het veilig voor mens, natuur, en omgeving. RHINOC Sport Gear Fresh verlaagt aanzienlijk het risico op onaangename geuren en schimmels. Omdat er geen agressieve en bijtende bestandsdelen inzitten, is Gear Fresh volkomen veilig in gebruik en geschikt voor alle sportmaterialen. De Gear Fresh is biologisch afbreekbaar en daarmee niet schadelijk voor de mens en omgeving. Dankzij de ProBio technologie (probiotica) werkt de Gear Fresh op basis van goede micro-organismes. Deze zorgen ervoor dat de voedingsbodem voor slechte bacteriën worden opgegeten. Hierdoor krijgen slechte bacteriën geen kans om stank en schimmels te verspreiden. Gear Fresh maskeert de stank dus niet, maar lost echt het probleem op. Tevens zorgen de bacteriën, welke 3-5 dagen na gebruik actief blijven, voor een langere levensduur van je sportproducten.

Geschikt voor onder andere:
- Schoenen
- Helmen
- Judo/Karate/taekwondo pakken
- Boks-, skihandschoenen
- IJshockey kleding
- Schaatsen
- Skischoenen
- Scheenbeschermers
- Sporttassen

Voordelen:
- Op basis van Probiotica (Bacteriën werken 3-5 dagen door)
- Zeer geconcentreerd
- Fijne verstuiving
- 360 o te gebruiken
- Frisse geur
- Verlengd levensduur materiaal

Gebruiksaanwijzing:
Kort schudden voor gebruik. Spaarzaam nevelen.
Opstart Dosis: dagelijks in nevelen gedurende 3-5 dagen.
Onderhoudsdosis: bij normaal gebruik van sportmaterialen elke drie dagen in nevelen. Bij intensief gebruik van sportmaterialen, na gebruik 1 of 2 maal kort in sprayen. Bij kamertemperatuur bewaren.

Inhoud:
- 150 ml
- 200 ml