• Gratis verzending
    Bestelling boven de € 150,-
  • Bestellen op factuur
    Bedrijven bestellen op factuur
  • Bedenktijd
    14 dagen opzicht
Winkelwagen

0 producten


Trotse distributeur Physiorite  

Medigros is trotse distributeur van het merk Physiorite. Physiorite is een concern welke wereldwijd actief is. De hoofdvestigingen liggen in de continenten Europa en Noord Amerika. Namelijk in Hemley on Thames, net buiten London, in het Verenigde Koninkrijk en in Florida, Verenigde staten.

Het concern heeft wereldwijde contacten en krijgt veel nuttige opmerkingen en reviews over hun producten waardoor zij in staat zijn continu verbeteringen aan de producten toe te passen en te voldoen aan de wensen van de markt.

Zoals Physiorite zegt: “Wij creëren unieke producten van fantastische kwaliteit met een toegevoegde waarde voor de eindgebruiker. Wij richten ons op fysieke trainingsmogelijkheden en de perfecte herstelcyclus. Geen moeilijke producten of absurd hoge prijzen maar gewoon Physiorite.”

Physiorite weerstandsbanden en ice packs

Al onze producten zijn uniek, zowel de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal en de unieke producteigenschappen. Waaronder bijvoorbeeld de latexvrije resistance bands. Weerstandsbanden zijn en worden steeds populairder. Dit komt doordat het kwalitatief erg hoogwaardige producten zijn en omdat het relatief goedkoop is. Latex is een goedkope grondstof, alleen kan niet iedereen hier tegen. Physiorite heeft daar iets op gevonden, de latex-vrije oefenband Stretchaband. Trainen met een weerstandsband maar zonder allergische reactie! Een fitness elastiek is erg populair onder fysiotherapeuten en onder de thuis fitnessers. 

Kijk op het YouTube Kanaal van Medigros voor een tal van verschillende oefeningen met de Stretchaband fitness elastiek!

Een ander kwalitatief hoogwaardig product is de Hot and Cold Pack. Deze is namelijk voorzien van speciale gel welke op twee manieren kan functioneren. De naam zegt het al, de Hot and Cold Pack kan dienen als Hot pack of als Cold Pack. De Hot pack kan in warm water of in de magnetron verwarmd kan worden. De Cold Pack kan in bijvoorbeeld een vriezer gekoeld worden zodat deze ook zijn naam eer aan kan doen. Dit product wordt vooral gebruikt in de sportverzorging maar is ook prima geschikt voor thuisgebruik.

Naast de Hot and Cold Pack heeft Physiorite ook de Instant Ice Pack. Deze eenmalige koelpack is uniek in zijn soort, de vulling is namelijk biologisch afbreekbaar. Door de chemische reactie die plaatsvindt in de icepack ontstaat een verkoelende emulsie. Deze emulsie behoudt tot 45 minuten na activeren een koele temperatuur. De Instant Ice Pack is verpakt met bolletjes ureum en een knijpzakje water. Wanneer dit knijpzakje breekt en het water bereikt de ureum, ontstaat de chemische reactie wat koud aanvoelt op de huid.

Medigros heeft voor Stretchaband een speciale actie bedacht, namelijk de Stretchabox. De Stretchabox is een dispenserbox gevuld met vijf rollen Stretchaband van 25 meter of 50 meter.

 

Stretchaband 25 meter latex vrije weerstandsbandenStretchabox dispenser rek voor 5 latex vrije Stretchaband oefenbanden van het merk PhysioriteHot pack PhysioriteCold pack PhysioriteInstant cold pack Physiorite

 

De sterkte van de Stretchaband weerstandsbanden zijn getest door een onafhankelijk onderzoeksbureau. De test resultaten kunt u hier terug lezen.