• Gratis verzending
    Bestelling boven de € 150,-
  • Bestellen op factuur
    Bedrijven bestellen op factuur
  • Bedenktijd
    14 dagen opzicht
Winkelwagen

0 producten


Hometrainers

12 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Hometrainer ideaal voor thuis trainen of in een fitnessruimte

Hoogwaardige kwaliteit hometrainer voor thuisgebruik

Een hometrainer is een fitness apparaat waarop u fietst. Hierbij worden vooral de beenspieren getraind en uw uithoudingsvermogen zal bij gebruik verbeteren. De roterende beweging is zeer natuurlijk, waardoor uw knieën geen schokken hoeven te absorberen, de belasting is gelijkmatig en daardoor zeer effectief.

De hometrainers van Medigros zijn allemaal uitgerust met een computer waarmee u verschillende sport programma’s kunt uitlezen. De weerstand van de hometrainer is handmatig in te stellen.

Semi professionele hometrainer voor veelvuldig gebruik

Een hometrainer is ook geschikt voor semi professioneel gebruik in een behandel ruimte van een fysiotherapeut of fitnessruimte bij een sportclub. De Flow Fitness Turner hometrainer is opgebouwd uit hoogwaardige materialen en is zeer slijtvast.   

Crosstrainer

Het verschil tussen een hometrainer en een crosstrainer is, dat u niet alleen uw beenspieren traint, maar door de kruislingse beweging ook arm- en rompspieren. Voor een meer uitgebreide fitness training bent u wellicht geïnteresseerd in een crosstrainer.

 

Medigros is een goedkope sport en Medische groothandel met een uitstekende kwaliteit en een breed assortiment sport en medische producten.