✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Kniebeschermer 401 McDavid

Normale prijs: € 27,95 Special Price € 23,10

* Verplichte velden

Levertijd: 1-3 werkdagen
Beschrijving

Details

Kniebeschermer 401 McDavid

Deze beschermer is gemaakt om zo goed mogelijk te passen. Het is een 28cm lange neoprene hoes met nylon aan beide zijden. Is rekbaar in vier richtingen. Het beschikt over een stevige buitenzijde die zorgt voor duurzaamheid. Neopreen zorgt voor therapeutische warmte om de blessure herstelling te versnellen en de pijn te verminderen.

BESCHERMINGSNIVEAU I

Een eerste beschermingsniveau ontwikkeld voor: Niet-specifieke kniepijn, tendinitis, bursitis, artritis, kleine verstuikingen. Biedt bescherming voor kleine tot matige schrammen en letsels. Het zorgt voor lichte druk en therapeutische warmte die de pijn verzachten en het genezingsproces versnellen. Onze open knieschijf (402R) versie vermindert de druk op de knieschijf.

MATEN KNIEBESCHERMER:

MAAT METEN ROND DE KNIE

S 30 - 35 cm

M 35 - 37,5 cm

L 37,5 - 42,5 cm

XL 42,5 - 50 cm

 

Uitleg verschil in beschermingsniveaus.

Bescherming niveau I:   Geschikt voor lichte pijn, verrekking en instabiliteit.
Bescherming niveau II:  Geschikt voor lichte tot middelmatige pijn en instabiliteit.
Bescherming niveau III: Geschikt voor middelmatige tot zware pijn en instabiliteit.

WAS EN ONDERHOUD: Was in warm water met een mild wasmiddel, spoel zorgvuldig en laat het drogen. Droog het niet in de machine of droog reinigen.

WAARSCHUWING: Gebruik niet op open wonden of indien u gevoelig bent voor huidaandoeningen, allergisch bent voor rubber of bloedcirculatieproblemen hebt. Indien er zich een huidprobleem voordoet, stop het gebruik. En raadpleeg een arts indien het probleem aanhoudt.

Extra informatie

Extra informatie

Merk McDavid
Prijs € 27,95

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Kniebeschermer 401 McDavid
1 0 5 5