✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Physicool koelbandage

€ 13,95

* Verplichte velden

Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
Beschrijving

Details

Physicool koelbandage

De herbruikbare koelbandage van Physicool is direct toepasbaar zonder voorkoeling. De koelbandage koelt en ontspant de spieren door de koelvloeistof in de bandage. Door het contact met zuurstof en de huid start het verkoeling proces. Vermindert zwelling en pijn bij blessures. Versnelt de genezing bij verstuikingen en bloeduitstortingen.

Toepassing:

Open de hersluitbare verpakking, knijp de bandage boven de verpakking zoveel mogelijk leeg. De Bandage aanbrengen op de huid zoals een "normale" bandage. Physicool is gemakkelijk vast te zetten door het klittenband aan het einde van de bandage. Binnen enkele minuten voelt u het koelproces beginnen.  De Physicool kunt u 2 uur lang gebruiken. Na twee uur gebruik dient u de bandage opnieuw van koelvloeistof te voorzien. Dit kunt u doen door de bandage in te sprayen met Physicool 500ml koelspray. Het is ook mogelijk om de bandage in te sprayen als u de bandage nog om heeft. Dit zal voor een extra koeling "boost" zorgen.

Advies: draag de koelbandage voor ongeveer 30 minuten, en stop deze weer terug in de hersluitbare verpakking waar in u de overtollige koelvloeistof in heeft bewaard.  Na verwijdering van de bandage zal de koeling ongeveer nog een uur voortduren. Vervolgens kunt u het proces herhalen.


De bandage is verkrijgbaar in 2 maten A en B.

  • Bandage A is geschikt voor het bandageren van polsen, enkels en knie. De afmeting is 10cm x 2 meter.
  • Bandage B is geschikt voor het bandageren van schouder, bovenbeen en elleboog is 12cm x 3 meter.

Voor extra informatie verwijzen wij u graag naar de Physicool pagina (klik hier)

Physicool aanwezig bij de Nationale Voetbalvakbeurs in Gorinchem.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Physicool
Prijs € 13,95

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Physicool koelbandage
2 0 5 4