Alle beste verkochte producten

Lijst van producten op merk WandelWol

WandelWol is perfect te gebruiken voor de actieve wandelaar

WandelWol  

De antidruk-wol van Wandelwol is ontstaan bij Vechtdal voetzorg, dat is de praktijk van medisch pedicure Nanda van Spijker uit Nieuwleusen. het plan in eerste instantie was om de antidruk-wol alleen bij de cliënten van haar eigen praktijk toe te passen en de consumenten daaromheen. Maar de werking bleek al gauw zo succesvol dat andere pedicures dit ook wilden gebruiken in hun praktijk. Daardoor werd de wandelwol antidruk-wol een begrip bij pedicures door heel Nederland on ook in België.

Wandelhout

Wandelhout is een handig product bij lange wandelingen als er klachten ontstaan zoals volle, opgezette en/of stijve handen en vingers. Dit product is gemaakt voor de mensen die tijdens het wandelen hun handen en vingers willen bewegen om de doorbloeding te optimaliseren waardoor vochtophoping vermindert en het wandelen een stuk plezieriger word. Het is een beetje te vergelijken met het effect van noords wandelen waarbij de armen en handen in beweging blijven. Vochtophoping komt waarschijnlijk door het naar beneden hangen van de armen waardoor de bloedcirculatie naar boven een stuk trager verloopt. Met het wandelhout blijven de spieren dus in beweging en daardoor blijft ook de bloedcirculatie optimaal.

WandelOlie

Deze huidolie word gemaakt met natuurlijke oliën, zonder chemische, parabenen of synthetische toevoegingen. Voor de basis van de olie is gekozen voor olijfolie met een zestal andere essentiële oliën met als mooie eigenschap dat deze een desinfecterende, verzorgde, rustgevende en verkwikkende werking hebben. Hieruit zijn twee mooie oliën voor de huid ontstaan met ieder hun specifieke eigenschap, de een heeft een koelende werking de ander een verwarmende werking. De huidoliën van wandelolie zijn voor iedereen geschikt, voor iedere dag en voor elk huidtype. De twee oliën zijn prima naast elkaar te gebruiken, afhankelijk van waar je huid op dat moment natuurlijk behoefte aan heeft. Kun je wel een oppepper gebruiken, dan raden wij de akkermint aan. Maar mocht je meer behoefte hebben aan een weldaad, dan doet de wandelolie verwarmende geur zijn werk. 

                                                              

            

 

              

       

WandelWol huidverzorging

Deze helende crème van WandelWol met duindoornextract en lanoline is geschikt voor de verzorging van een geïrriteerde, ruwe of pas geschoren huid. daarnaast is he ook geschikt voor wondjes, snijwondjes en o.a. de psoriasishuid. Het verzacht de huid bij lichte zonnebrand en als dagcrème voor het gezicht. Het is handig voor thuis, onderweg of natuurlijk op het werk. De helende crème van WandelWol is zacht, romig van structuur en heerlijk smeerbaar. Het duindoornextract heeft een verzorgend element wat de huid versterkt, beschermd tegen uitdrogen en het extract geeft een heerlijke geur aan de crème. De lanoline in het product is een natuurlijk ingredient wat afkomstig is uit schapenwol. Het zorgt voor een goede bescherming bij regen, kou en wind. daarnaast voedt en beschermt het de huid, en het heeft een verzachtend effect. De lanoline verzorgt iedere huid die beschadigd is.

                         

            

Er zijn 13 producten.

Item 1-12 van 13 in totaal item(s)

Volg ons op Facebook