Alle beste verkochte producten

Lijst van producten op merk Eqology visolie

Eqology visolie Omega 3 voor een gezonder leven

Wat is Eqology visolie?

De Eqology visolie is de hoogwaardigste en beste visolie ter wereld. Met één eetlepel per dag kan de verhouding (ratio) omega 3 – omega 6 weer in balans worden gebracht. Een goede verhouding van deze twee ratio's zorgen ervoor dat voedingsstoffen helemaal worden opgenomen in de cel en dat afvalstoffen volledig worden uitgestoot.

Ontstoken cel door verkeerde omega 3 verhouding

Gezonde cellen zorgen ervoor dat het lichaam optimaal kan presteren en functioneren. Na enkele maanden zal ieder lichaam 'schoner' zijn en zal je merken dat jij je fitter voelt. Onstekingen en wondjes zullen sneller genezen. 


De Pure Arctic vloeibare omega 3 visolie die Medigros in het assortiment heeft, is de meest zuiver en best opneembare visolie in de wereld met een TOTOX waarde van 4.0! De visolie is gemaakt van 100% Arctische (kabeljouw) wilde vis met koudgeperste olijfolie, vitamine D3 en toegevoegde frisse citroensmaak. De visolie zal aantoonbaar resultaat laten zien na 4 maanden gebruik van de Arctic visolie en je zal snel de lichamelijk voordelen merken van voldoende Omega3 in je bloed.

De Omega-3 Arctische visolie van EQ

De eq pure arctic oil is de meest hoogwaardige en best opneembare visolie.

Onze cellen hebben verschillende functies in ons lichaam. Sommigen vermenigvuldigen / delen zich iedere 2 a 4 dagen zoals onze darm cellen. Bij rode bloedcellen is dit eens per 4 maanden. Dit verklaart ook dat de effecten van Omega3 niet binnen een dag voelbaar zijn. Iedereen kan de verhouding Omega3 en Omega6 in je bloed zelf testen. Deze test doe je voor dat je start met de Arctic visolie als nul-meting. Na 4 maanden doe je weer een (anonieme) bloedtest en kan je aantoonbaar je verbetering zien.

www.medigros.nl  voor gedetailleerde informatie over de visolie van Eqology 

 

EQ Omega 3 visolie

 

 

Bestel uw EQ visolie via de info@medigros.nl mail.  Vermeld uw adresgegevens en wij sturen uw EQ visolie op! Nieuwe klanten dienen de eerste keer de factuur te voldoen voor uitlevering.

Een mooie kennismaking met de Omega-3 visolie? bekijk dit mooie filmpje
https://vimeo.com/215476434

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Volg ons op Facebook