✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Bluetens elektrostimulatie

€ 149,00
Levertijd: 1-3 werkdagen
Beschrijving

Details

Bluetens elektrostimulatie

Bluetens is een handig klein elektrostimulatie apparaat. De Bluetens wordt bedient vanaf je smartphone via een gratis app (geschikt voor Apple en Android). Er is keuze uit meer dan 100 verschillende programma's. De programma's zijn toe te passen op verschillende lichaamsdelen en ieder met een eigen doel. 

Toepassingen waarvoor de Bluetens gebruikt kan worden zijn: verlichting van spierpijn, trainen van spieren, masseren voor ontspanning, herstel na inspanning.   

Er zijn vijf redenen waarom Bluetens geschikt is voor elektrotherapie:

1. Gebruiksvriendelijk: Met de app van Bluetens is het mogelijk om meer dan 100 verschillende programma's te selecteren zodat het hele lichaam kan worden behandeld. 

2. Ondersteunt sporters: Of het nou gaat om topsport of amateursport, Bluetens is voor beide categorieën zeer effectief. De spieren van de sporters kunnen door middel van de Bluetens elektroden worden herstelt of versterkt.

3. Natuurlijk: Een behandeling met de elektroden van Bluetens voelt zeer natuurlijk aan. Hierdoor zullen de spieren gaan ontspannen en versterken.

4. Verlicht direct de pijn: Door het stimuleren van bepaalde zenuwen omzeilt Bluetens meteen de boodschap van pijn, zodat dit pijnsignaal langzamer de hersenen bereikt. 

De set van 149 euro is inclusief elektroden dus u kunt direct van start! 

Download de app hier voor Apple of Andorid

 

Heeft u vragen over de Bluetens? Neem dan gerust contact met ons op. 

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 0.25
Merk Bluetens
pluspunten

+ Gebruiksvriendelijk

+ Verlicht direct de pijn

+ Duidelijke en gemakkelijke app

+ Klein, licht en compact apparaat

+ Verschillende behandelingstechnieken

minpunten

- Niet geschikt voor Microsoft telefoons