✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

NormaTec Pulse Been en Arm herstel systeem

€ 2.850,00

* Verplichte velden

Levertijd: 1-3 werkdagen
Beschrijving

Details

NormaTec Pulse Been en Arm herstel systeem

Het PULSE been- en armherstelsysteem combineert het beenherstelsysteem, met een set armbevestigingen. Het wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om te beginnen. Ongeacht uw sport, u zult in staat zijn om uw boven- en onderlichaam in topconditie te houden.

Het pulse been en heup recovery systeem is gemakkelijk overal mee naar toe te nemen zodat je overal aan je herstel kan werken.

De NormaTec Pulse Leg/Arm Recovery System Standard bevat:

  • NormaTec PULSE-regeleenheid, sproeier, voeding, twee beenbevestigingen en twee armbevestigingen
  • Twee jaar garantie op alle systeemcomponenten. 
  • Wereldvoltage geschikt externe 12V voeding
  • Robuuste constructie van alle componenten zorgt voor gemakkelijk reizen
  • Weinig onderhoud - eenvoudig schoonvegen met een vochtige doek
  • Hulpstukken zijn gemaakt van duurzaam, lichtgewicht, hoogwaardig nylon
  • Besturingseenheid is licht en past in uw hand
  • Oplaadbare batterij voor maximaal 2 uur gebruik.

NormaTec systeem

NormaTec is de leider in snel herstel. De systemen bieden een voordeel ten opzichte van de concurrenten (voor 's werelds topsporters).
Het doel van het NormaTec systeem is om het herstel vast te stellen als een integraal onderdeel van de training van elke atleet.

De NormaTec PULSE Recovery Systems zijn dynamische compressie-apparaten ontworpen voor herstel en revalidatie. De systemen maken gebruik van de gepatenteerde PULSE-technologie van NormaTec om atleten te helpen sneller te herstellen tussen trainingen en na prestaties. 

De NormaTec compressie producten gebruikt samengeperste lucht om je ledematen te masseren, vloeistofmobilisatie en 'snelherstel' met de gepatenteerde NormaTec pulse-massapatroon.

Bij het gebruik van NormaTec zult u eerst een pre-inflate cyclus ervaren, waarbij de aangesloten hulpstukken worden gevormd naar uw exacte lichaamsvorm. De sessie begint dan met het comprimeren van uw voeten, handen of bovenste quad (afhankelijk van welk NormaTec artikel u gebruikt).

Vergelijkbaar met het kneden en strijken tijdens een massage, zal elk segment van de eerst pulserend samendrukken en dan loslaten. Dit herhaalt zich voor elk segment terwijl het compressiepatroon zich naar boven beweegt.

De NormaTec systemen omvatten een controle-eenheid en toebehoren die op de benen, armen of heupen gaan.

Normatec beenherstel pulse patroon

 

Extra informatie

Extra informatie

Merk NormaTec

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: