✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Ultralichte enkelbrace McDavid 195

€ 49,95

* Verplichte velden

Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
Beschrijving

Details

Ultralichte enkelbrace McDavid 195

Dit topkwaliteitsproduct kenmerkt een lichtgewicht nylon-vinyl weefsel met verstevigingsriempjes. Deze riempjes kunnen altijd aangepast worden zonder de schoen uit te doen. Deze enkelbrace vervangt het tapen en biedt extra bescherming. Andere ondersteuning- en comfortkenmerken zijn gewatteerde intera-voering, getande voorkant, elastische hiel en een ingenaaide tong in ondersteuning van de voetboog.

McDavid hanteert een beschermingsniveau van level drie. Dit is het hoogste beschermingsniveau dat McDavid hanteert. Meer informatie over de verschillende beschermingsniveaus van McDavid is hier te vinden.

Hoe te dragen:
Draag het over één of twee sokken. Altijd zo strak mogelijk, maar het moet nog comfortabel zitten. Hoe strakker de enkelbrace, hoe meer steun het geeft. Draag het 2 tot 3 dagen en pas dan een onderbreking toe. Als blaarvorming optreedt tijdens de onderbreking, gebruik dan een tape of pleister over het getroffen gebied.

McDavid hanteert 5 verschillende maten voor de enkelbrace 195, namelijk (Europese schoenmaat):

X-Small: 38,5 - 40
Small: 40 - 42,5
Medium: 42,5 - 44,5
Large: 44,5 - 47,5
X-Large: 48+

Was en onderhoud: Was de enkelbrace van McDavid met warm water in de machine en laat het drogen. Laat het niet bleken en ook niet droog reinigen.

In onderstaande video wordt gedemonstreerd hoe de enkelbrace 195 van McDavid moet worden bevestigd. 

Heeft u vragen over de enkelbrace van McDavid? Neem dan gerust contact met ons op!

Extra informatie

Extra informatie

Merk McDavid
Prijs € 49,95

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Ultralichte enkelbrace McDavid 195
9 0 5 4