Laatste posts

 • Medigros bij de Mascot Business Cup: Een Dag van Samenwerking en Voetbalplezier
  Medigros bij de Mascot Business Cup: Een Dag van Samenwerking en Voetbalplezier

  Afgelopen vrijdag, 7 juni 2024, op de dag van de jaarlijkse Mascot Business Cup, kreeg Medigros een unieke kans om deel te nemen aan een voetbaltoernooi van een heel ander kaliber. In plaats van de gebruikelijke voetballers op het veld, waren het dit keer de zakelijke partners die het veld betraden, elk vertegenwoordigend een Eredivisieclub. Onze collega Jordy, gekleed in het shirt van SC Heerenveen, waar we trots partner van zijn, kreeg de eer om ons bedrijf te vertegenwoordigen.

  Lees meer
 • Medigros en Zamst Op Bezoek bij Sportcentrum Papendal
  Medigros en Zamst Op Bezoek bij Sportcentrum Papendal

  Afgelopen donderdag, 30 mei 2024, hadden wij, Medigros, samen met Zamst, de eer om uitgenodigd te worden door het Nederlands Handbal Verbond voor een exclusieve rondleiding door het Sportcentrum Papendal in Arnhem. Niels, een enthousiaste medewerker van NOC*NSF, nam ons mee op een uitgebreide tour door dit indrukwekkende sportcomplex.

  Lees meer
 • Medigros Doet Mee Met de Meppel City Run
  Medigros Doet Mee Met de Meppel City Run

  Afgelopen weekend was het weer tijd voor de Meppel City Run, een jaarlijks hardloopevenement waar van alles gebeurt: van professionele hardlopers die hun persoonlijke records proberen te breken tot amateurhardlopers die genieten van de unieke sfeer. Als sportmedische groothandel kon Medigros dit geweldige evenement natuurlijk niet missen. Met veel enthousiasme en een beetje spanning stonden onze eigen Timo en Benji aan de start om de 4 Engelse mijl (ongeveer 6 km) door de prachtige stad...

  Lees meer
 • Voedingstips voor een sneller spierherstel na blessures
  Voedingstips voor een sneller spierherstel na blessures

  Een blessure kan een uitdagende tijd zijn voor elke sporter. Naast rust en revalidatie speelt voeding een essentiële rol bij het bevorderen van een snel en effectief spierherstel. In deze blog delen we praktische voedingstips die je kunnen helpen om sneller terug te keren naar je sportieve activiteiten en je lichaam versterken.

  Lees meer
 • Belang van Hydratatie in Sport: Mythen, Feiten en Adviezen
  Belang van Hydratatie in Sport: Mythen, Feiten en Adviezen

  Hydratatie speelt een cruciale rol in de sportprestaties en algemene gezondheid van atleten. Ondanks het duidelijke belang van waterinname, bestaan er nog veel misvattingen over hoe en wanneer men moet hydrateren. Deze blog demystificeert de mythen rond hydratatie, ondersteunt de feiten met wetenschap, en biedt praktische adviezen voor optimale hydratatie tijdens het sporten.

  Lees meer
 • Het Verschil Tussen Sportbraces en Medische Braces: Wat Je Moet Weten
  Het Verschil Tussen Sportbraces en Medische Braces: Wat Je Moet Weten

  In de wereld van fysieke activiteiten en medische zorg zijn braces een veelvoorkomende hulpmiddel. Ze bieden ondersteuning, bescherming en soms zelfs noodzakelijke correctie. Echter, niet alle braces zijn hetzelfde. De verschillen tussen sportbraces en medische braces zijn significant, zowel in doel als in ontwerp. In deze blog duiken we dieper in de wereld van braces om de belangrijkste verschillen en toepassingen te verkennen, zodat je beter geïnformeerd bent over welke brace het beste is...

  Lees meer
 • Van Concept tot Veld: Het Verhaal Achter de Nieuwe HV Helius Kleding
  Van Concept tot Veld: Het Verhaal Achter de Nieuwe HV Helius Kleding

  In de wereld van sport is de juiste kleding essentieel. Niet alleen moet deze functioneel en comfortabel zijn, maar het draagt ook bij aan de teamgeest en de herkenbaarheid van de club. Dit begrijpen wij, bij Medigros, als geen ander. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat we een exclusieve partnerschap zijn aangegaan met de prestigieuze sportclub HV Helius. Samen met het gerenommeerde sportkledingmerk Jako hebben we een unieke lijn van sportkleding ontwikkeld die perfect aansluit bij de...

  Lees meer
 • Tips voor het Voorkomen van Spierblessures
  Tips voor het Voorkomen van Spierblessures

  Leer hoe je spierblessures kunt voorkomen en herstellen met effectieve strategieën en technieken. Verken oorzaken, symptomen en deskundige tips voor het behoud van optimale prestaties.

  Lees meer
 • Nieuwe samenwerking met Sporttape
  Nieuwe samenwerking met Sporttape

  Wij als Medigros zijn sinds kort een internationale samenwerking aangegaan met het Engelse familiebedrijf Sporttape dat sinds 2012 actief is. Het bedrijf heeft sinds het begin meer dan 5 miljoen meter aan tape verkocht, maar niet alleen aan amateur atleten maar ook aan olympiërs en wereldkampioenen.

  Lees meer
 • Dit zijn de voordelen van koudetherapie
  Dit zijn de voordelen van koudetherapie

  In een wereld waarin we altijd op zoek zijn naar de nieuwste technologieën en methoden om onze prestaties te verbeteren en onze gezondheid te optimaliseren, is het geen verrassing dat koudetherapie, ook bekend als cold therapy, steeds meer aandacht krijgt. Bij Medigros begrijpen we maar al te goed hoe belangrijk koudetherapie is om onze spieren en lichaam goed te verzorgen, en om optimaal te kunnen presteren zonder het hinderen van blessures. In deze blog duiken we dieper in op koudetherapie,...

  Lees meer
Showing 1 to 10 of 10 (1 Pages)

Volg ons op Facebook