PRIVACY POLICY MEDIGROS

Medigros respecteert uw privacy en behandelt persoonlijke informatie dan ook zeer vertrouwelijk. We gebruiken de gegevens om uw bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Als we de gegevens voor andere doeleinden willen gebruiken, vragen we daarvoor altijd eerst uw toestemming. We zullen uw gegevens nooit aan derden verkopen en stellen de gegevens alleen ter beschikking aan derden die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling. u heeft altijd recht op inzage, wijziging en correctie van uw gegevens.

Gebruik van gegevens

Medigros gebruikt  gegevens om de volgende diensten te kunnen leveren:
Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te kunnen stellen. Gegevens worden gebruikt voor statistische doeleinden en niet langer bewaard dan noodzakelijk.

Email

Deze wordt niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend. U ontvangt een mail met daarin de Track and Trace gegevens van uw bestelling. Bovendien wordt u in elke communicatie de mogelijkheid geboden om verzet aan te tekenen tegen verder gebruik van uw e-mailadres.

Postadres

Wij gebruiken uw postadres alleen voor het verzenden van producten die u hebt aangevraagd.

Telefoonnummer

Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

Overige persoonsgegevens

Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen indien, de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:
      1. de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;
      2. u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.

Bijzondere persoonsgegevens

De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties
Als u inschrijft voor onze nieuwsbrief, zullen wij uw e-mailadres gebruiken om u te informeren over de ontwikkeling van Medigros en over speciale aanbiedingen en acties. Als u de nieuwsbrief niet (meer) wilt ontvangen, kunt u eenvoudig uitschrijven.

Als u bij Medigros een account aanmaakt, bewaren wij uw gegevens op een beveiligde omgeving ('Secure Server')

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die wij krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Als u een beoordeling of reactie op onze website plaatst, kun u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn altijd benieuwd naar uw mening! Wel behouden we het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen, niet te publiceren.

Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze acties te meten. U hebt altijd het recht op verwijdering van de opgegeven persoonsgegevens. 

Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve u contact met ons op te nemen op onderstaand adres.

Contact

Als u wilt reageren op onze Privacy Policy, kunt u op onderstaande wijze contact opnemen:

E-mail: info@medigros.nl
Telefoonnummer: +31(0)85 2737410
Adres: Industrieweg 10, 7944 HS, Meppel

Klikgedrag en bezoekgegevens

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers onze website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed  op.

Facebook, Instagram en Twitter

Op deze sites zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken Facebook, Instagram en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door een code die wordt aangeleverd door Facebook, Instagram en Twitter zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie. Lees de privacyverklaring van Facebook, Instagram en van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Nieuwsbrief

Wil je gratis op de hoogte blijven van onze scherpste aanbiedingen, acties en nieuwste producten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Of kijk op Facebook, Instagram of Twitter voor meer info.

Volg ons op Facebook