RETOURPROCEDURE

Als u niet tevreden bent over het artikel, kunt u het binnen de zichttermijn van 7 werkdagen ruilen of retourneren. Als u een product wilt retourneren dient u eerst contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch (085 27 37 410). Het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen zal op uw rekening terug gestort worden. Voor u iets retour stuurt, raden wij u aan de algemene voorwaarden (art. 6) aandachtig door te lezen.

Ontvangst controle

Controleer direct na ontvangst van uw bestelling of de artikelen onbeschadigd, compleet en volgens de factuur geleverd zijn. Is dit niet het geval, dan dient u dit binnen 24 uur na ontvangst via info@medigros.nl aan ons te melden.

Retourmelden

Om uw retour in goede orde te kunnen verwerken, is het verstandig om uw retour digitaal bij ons aan te melden. Let op: Vergeet alstublieft niet een kopie van de pakbon of bevestigingsemail in de doos bij te voegen, wij weten anders niet van wie het pakket afkomstig is.

Zo meld u uw retour aan

U mailt naar info@medigros.nl met in de aanhef "Retourneren".
In de mail vermeld u uw n.a.w. gegevens, het ordernummer waarop het artikel of artikelen zijn geleverd, en de motivatie waarom u dit wilt retourneren.

Het verwerken van retouren kan 5 tot 7 werkdagen duren. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Medigros niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed.

Waar kan ik mijn retourzending naar versturen?
U kunt uw pakket retourneren naar: Medigros,  t.a.v. afdeling retouren, Industrieweg 10, 7944 HS Meppel.

Volg ons op Facebook