MISSIE

Medigros Sport & Medische groothandel is een totaalleverancier, die de gezondheid van de mens centraal stelt. Met samen ruim 20 jaar ervaring in de sport- en zorgmarkt zijn wij overtuigd dat wij met flexibiliteit plus een goede balans in kwaliteit en prijs van onze producten, een substantiële bijdrage kunnen leveren aan menselijk welbevinden.

VISIE

Medigros is een jong bedrijf, dat op zorgvuldige en moderne wijze haar markt wil bedienen.

Modern: Niet alleen in de zin van het inzetten van nieuwe media, maar juist in de zin van open communicatie en reflectief willen zijn. Wat houdt de klant bezig en waar kunnen wij van dienst zijn? We tonen betrokkenheid bij het werkveld met een grote dosis aan flexibiliteit. We willen ons spiegelen aan de huidige markt. dus open staan voor reacties, commentaar en adviezen, past helemaal bij ons.

Zorgvuldig: Goede kwaliteit leveren tegen een betaalbare prijs en service gericht zijn met snelle levering, zijn hierbij kernwaarden. Dienstverlening beperkt zich niet tot leveren alleen. Samen met u zoeken we naar het product dat het beste bij u past. Persoonlijk contact is voor ons waardevol. Hieruit putten wij energie, waarmee we trachten de beste 'match' tussen klant en leverancier te bereiken. Het stopt nooit. Daar waar collega's stoppen willen we graag nog een stapje verder zodat de klant zich kan herkennen in de service die we bieden.

Onze klanten bevinden zich in de gehele samenleving, zowel particulieren, MKB, paramedische zorg, sportverenigingen en zorginstellingen kunnen gebruik maken van de diensten van Medigros. Door te letten op vernieuwing streven wij naar een goede balans tussen toepasbaarheid, kwaliteit en betaalbaarheid. Ervaringen die wij opdoen, zetten we om in verbeterde service.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een jonge dynamische organisatie, die vanaf 2011, de start van het bedrijf, een bestendige groei doormaakt. De afgelopen jaren hebben wij onze positie weten te versterken in een bestaande markt. Wij leveren aan (betaald)voetbal organisaties, sportverenigingen, zorginstellingen, fysiotherapeuten en (sport)scholen. Ook de individuele sporter kan bij ons terecht voor advies en ondersteuning om zijn prestaties te optimaliseren. De laatste jaren zien we een enorme groei in particulieren die ons via onze website weten te vinden en niet alleen de sport tak, maar ook onze medische tak is groeiende.

We zijn dan ook super trots op de vele bedrijven, organisaties en particulieren die vanaf het eerste uur ons tot op de dag van vandaag nog steeds trouw zijn. We zien de toekomst dan ook rooskleurig in. Daar waar innovatie mogelijk is, staan wij vooraan!

UW (ZORG)VRAAG, ONZE UITDAGING!

Volg ons op Facebook