✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Compex modellen

Compex is het merk op het gebied van elektrotherapie en elektrostimulatie en is vooral gericht op de preventie van blessures, spierherstel en revalidatie. Deze techniek wordt tegenwoordig breed toegepast in de sport / fysio wereld.

Naast dat het hier vooral op gericht is, is Compex ook goed voor een optimaal herstel na een zware inspanning, massage, pijnbestrijding van bijvoorbeeld uw onderrug, spierpijn vermindering, of om uw sport prestaties te verhogen door het inzetten van de Compex tijdens trainingen!

Zie onderaan de pagina een afbeelding met de verschillen en mogelijkheden van de verkrijgbare Compex modellen.
  Compex elektrostimulatie

Compex

Compex is een dochter bedrijf van DJO Global en richt zich op de gebieden elektrotherapie en elektrostimulatie. Deze techniek wordt tegenwoordig breed toegepast in de sport / fysio wereld.

Compex Modellen 2014


De voordelen die het product heeft voor u als sporter, sportverzorger of sportfysiotherapeut zijn de volgende:

Spierkwaliteit verhogen

Doordat er meerdere programma’s op de Compex zitten, heeft u de keuze om op verschillende manieren te trainen. De verschillende programma’s geven u de mogelijkheid om spieropbouw, spierkracht en uithoudingsvermogen te trainen, zonder uw lichaam te belasten met zware gewichten.

Spierpijn verminderen

Door na het sporten de Compex direct te gebruiken, blijft u de bloedsomloop stimuleren en zorgt u voor een goede afvoer van afvalstoffen in uw lichaam, waardoor uw spierpijn vermindert.

Pijn dempen

Door het gebruik van programma’s waarbij uw lichaam gestimuleerd wordt het stofje “endorfine” aan te maken, zal de pijn verminderen in bijvoorbeeld uw onderrug. Door deze werkingen zijn de producten van Compex uitstekend te gebruiken voor sporters, mensen die goed in vorm willen blijven, revalidatie training willen doen of die pijn willen bestrijden.

Voor de online Compex producten catalogus van Medigros, klik hier