✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Massageproducten

Er zijn vele soorten massage tussenstof producten. U heeft keuze uit massage olie of massagebalsem. Massage olie Massage olie is meer vloeibaar dan Massagebalsem waardoor het anders masseert en eventueel sneller in de huid trekt.

De Chemodol massageolieën en de producten van Toco Tholin zijn de meest gebruikte in de markt. Tevens is Volatile een mooi merk met veel verschillende producten.
Massageolie

Van hoog naar laag sorteren

1-18 of 97

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Massageproducten snel en voordelig kopen via de webshop van Medigros!

Het grote assortiment van Medigros

Medigros heeft een breed assortiment aan verschillende massageproducten, zoals olie en balsem, van bekende merken als Chemodol, Volatile, Medi Rub, Röwö en Toco-Tholin. Deze producten worden erkent als beste producten voor en door fysiotherapeuten. Het grootste deel van de massage producten die Medigros aanbiedt hebben wij op voorraad en kunnen dus direct geleverd worden.

Wat te doen bij spierpijn of overbelasting van spieren

Wanneer u een fysieke sport beoefent is het erg belangrijk voldoende water te drinken. Tijdens zware inspanningen verliest het lichaam vocht, hierdoor bestaat de kans op uitdroging. Tekenen van uitdroging zijn droge lippen en huidschilvers, maar ook kramp in de spieren. Kramp is niets minder dan een waarschuwing van de spier. Er is te weinig vocht in het lichaam aanwezig om de spier optimaal te kunnen laten functioneren. Vaak, na veel inspanning, is het lichaam vermoeid en is het vochtpeil dusdanig gezakt dat het lichaam waarschuwingen gaat geven. Dit zijn de krampmomenten in een spier, een simpele waarschuwing om grotere schade te beperken.

Daarnaast spoelt water het lichaam schoon en voert het de afvalstoffen via de ontlasting af. Bij intensieve inspanningen komen melkzuren in de spieren vrij. Deze melkzuren zijn afvalstoffen die spierpijn en ophopingen veroorzaken. Hierdoor ontstaan er in het spierweefsel kleine overbelastigen die pijnlijke bultjes in het spierweefsel, ook wel knopen genoemd, veroorzaken. De meest gebruikte producten voor het verhelpen van deze knopen zijn de spierverzorgende middelen Fit sportbalsem en Spiroflor. Deze producten helpen uw spieren de melkzuren af te voeren en de spierpijn te reduceren.

Massageproducten

Mocht u naast de voorzorgsmaatregel om genoeg water te drinken, toch last hebben spierpijn dan kunt u dit bestrijden door massageproducten te gaan gebruiken. Medigros biedt een groot assortiment aan massageproducten aan welke actief gebruikt worden door fysiotherapeuten, zorginstellingen en sportverenigingen.

Eén van de meest populaire massage balsems bij Medigros is Michael’s Medi Rub. Medi Rub bevat homeopathische ingrediënten zoals eucalyptusolie en combineert deze met Arnica Montana. Deze unieke samenstelling is de ultieme behandeling voor lichamelijke trauma’s als ontstekingen en pijn in de spieren en gewrichten. De unieke samenstelling van ingrediënten maakt Medi Rub een natuurlijke ontstekingsremmende zalf en is dus ideaal voor massages.

Hot and Cold sportartikelen

Naast producten zoals de Medi Rub bevat de webshop van Medigros nog veel meer massageproducten. Andere bekende producten zijn de Hot and Cold artikelen. Deze artikelen hebben een andere functie, namelijk het opwarmen of afkoelen van spieren. Bij sommige sporten moet er explosief gepresteerd worden, bijvoorbeeld korte afstand lopen. Voor aanvang van deze activiteiten moeten spieren goed opgewarmd worden en hier helpen warmte middelen bij. Door het inmasseren van deze middelen wordt de spier verwarmt en voorbereid op een explosieve prestatie.

Daar tegenover staat dat, na de explosieve inspanning, de spier ook afgekoeld moet worden. Dit gebeurd logischerwijs weer door koelende middelen. Na de inspanning masseert u de zalf of crème in voor een koelende werking. Bekende merken en producten zijn Pro-Fit, Perskindol, Flammazine, Sportbalsem, Toco-Tholin, Midalganwarm, Voltaren Emugel, Tijgerbalsem, Mueller, Hot and Coldpack, MSP Coldspray, Articare, Sixtus, ijszakken van McDavid en Biofreeze coolgelei.

Mocht u het product wat u zoekt niet kunnen vinden in onze webshop, neem dan contact met ons op via info@medigros.nl en wij gaan voor u opzoek naar het juiste product!