✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Massage olie

Er zijn veel verschillende type massageolie verkrijgbaar. De meeste verkochte merken bij Medigros zijn: NAQI, Chemodol, Volatile, Toco Tholin en Rowo. Elk van deze massageolie merken hebben hun eigen specialiteiten. Tevens is er veel variatie in type massageoliën zoals warme, vettige, allergievrije, gegeurde of geurloze, met vitamine voor de huid.

Medigros heeft naast massageolie ook massagebalsem in haar assortiment. Zoals de Toco Tholin warme massagebalsem. Voor een sportmassage is het product FIT Sportbalsem uitermate geschikt.

Massageolie

Van hoog naar laag sorteren

1-18 of 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Massage olie voor de zakelijke markt

Bent u actief binnen een organisatie in de sport en gezondheidsmarkt en gebruikt u massageproducten, dan bent u bij Medigros aan het juiste adres.

Medigros voert voornamelijk professionele merken. Dit doen wij omdat we vinden dat reinigingmiddelen en verzorgingsproducten voor zorginstellingen, sportverenigingen of andere organisaties binnen de sport- en gezondheidsmarkt over uiterst goede kwaliteit moeten beschikken. De gezondheid van de patiënt staat voorop, daarom streeft Medigros ernaar producten van de meest hoogwaardige kwaliteit te leveren aan alle fysiotherapeuten, sportverzorgers of alle andere werkenden in de sport- en gezondheidsmarkt. 

Medigros is in staat producten van hoogwaardige kwaliteit te leveren tegen scherpe prijzen. Veel populaire producten uit de webshop zijn op voorraad en kunnen dus direct geleverd worden, hierdoor kunnen wij uw organisatie erg snel voorzien van de juiste producten.

Massage olie voor particulieren

Naast de zakelijke markt is Medigros er ook voor u als particulier. Al onze massageproducten zijn per stuk verkrijgbaar, u bent dus niet verplicht grote aantallen af te nemen. Wij leveren onze producten door heel Nederland door middel van pakketdiensten.

Naast massage olie biedt Medigros ook andere massageproducten aan. Bijvoorbeeld massagebalsems of zelfs massagetafels. Daarnaast beschikt Medigros ook over een groot aanbod aan sport- en gezondheidsproducten en medische artikelen.

Bent u opzoek naar een product welke niet op de webshop te vinden is, neem dan contact met ons op via info@medigros.nl, dan gaan we samen opzoek naar een oplossing!