✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Fysio

Fysiotherapie is de behandeling met massage en lichaams-oefeningen of fysiotechniek (denk aan: elektrische stroom vormen, ultrasone of laser) om afwijkingen aan je gewrichten of je spieren te genezen of te voorkomen. Producten te gebruiken bij deze behandelingen zijn te vinden in ons assortiment: oefentherapie, massagetherapie of onder elektrotherapie.
Fysiotherapie producten

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Fysiotherapie producten online kopen

Fysiotherapie of kinesitherapie is een paramedische discipline en houdt  zich bezig met de behandeling van klachten aan het steun- en bewegingsapparaat van het menselijk lichaam.

Fysiotherapie is er in drie verschillende vormen waarmee klachten worden behandeld, namelijk oefentherapie, massagetherapie en fysische therapie. Voor iedere vorm van therapie worden er verschillende hulpmiddelen en materialen gebruikt. Medigros is dé sport en medische groothandel en biedt dan ook al deze producten aan. Om u beter van dienst te kunnen zijn, heeft Medigros een aparte categorie genaamd ‘Fysio’ toegevoegd in de webshop. De verschillende behandelmethoden worden onderscheden van elkaar, zo kunt u direct naar de speciale fysiotherapeutische producten.

 

Oefentherapie materialen

Medigros heeft een uitgebreid assortiment aan oefenmaterialen voor in uw fysiopraktijk, maar ook voor bij u thuis. Zelfs wanneer fysiotherapeuten u adviseren om thuis uw oefeningen voort te zetten kunt u terecht bij Medigros. Medigros kiest ervoor oefenmaterialen van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden tegen scherpe en aantrekkelijke prijzen. Zo is het ook voor particulieren mogelijk oefenmaterialen aan te schaffen voor thuis. Medigros werkt met een groot aantal merken, bijvoorbeeld Airex, BOSU, Gymnic, Sissel, Togu en Fitness Mad. De producten van deze merken kunt u vinden in de categorie oefenmaterialen.

De categorie oefenmaterialen is onderverdeeld in de subcategorieën Gymmatten, Foamroller/Triggerpoint, Handtrainers, Balans producten, Weerstandsbanden en Overige fysio oefenmaterialen. In deze producten vindt u bijvoorbeeld een yogamat, maar ook een foam roller voor triggerpoints. Alle oefenmaterialen die zijn te vinden in deze subcategorieën zijn scherp geprijsd en van hoogwaardige kwaliteit.

 

Elektrotherapie producten

De Compex Mi Wireless en de Compex Mi Sport zijn de twee producten die Medigros heeft opgenomen binnen de elektrotherapie.

De Compex Mi Wireless is de nieuwste variant in de Compex familie. De naam zegt het eigenlijk al, de Compex Mi is wireless, zonder kabels dus. Het bedieningsapparaat is draadloos, dit geeft de gebruiker extra bewegingsvrijheid. Uiteraard is de Compex ook uitgerust met het MI (Musscle Intelligence) systeem.

De Compex Mi Sport is de ideale tool om op een verantwoorde manier uw spieren te ontspannen/stimuleren na een zware sportprestatie. Door de Compex Mi Sport te gebruiken zorgt u voordat de therapie toegepast wordt. Op deze manier wordt elk programma dus perfect afgestemd op de gewenste spiergroep.


Massage producten

Zowel de fysiotherapeut als sportmasseur kan zijn massageproducten via Medigros bestellen. Medigros heeft een groot aanbod in massageproducten, merken zoals Chemodol, Volatile, Medi Rub, Röwö en Toco-Tholin kunnen uit voorraad geleverd worden. Deze merken maken het aanbod van massageolie, -crème en -balsem van Medigros zeer groot.

 

Anatomie producten

Buiten de wrijfmiddelen voor een goede sportmassage levert Medigros ook anatomie producten. Voor mensen die een behandeling ondergaan bij een medisch specialist is het vaak onduidelijk waar de klachten zitten en hoe het lichaam in elkaar zit. Daarom worden vaak anatomie modellen gebruikt om patiënten duidelijk te maken waar de pijn vandaan komt. Medigros heeft ook verschillende anatomische producten, waaronder verschillende delen van het lichaam zoals handen, voeten, bekken en de wervelkolom. Daarnaast kan Medigros ook een compleet skelet, in twee verschillende maten, leveren.

Zoekt u iets wat niet in de webshop staat? Twijfel geen moment en neem contact op met onze klantenservice via info@medigros.nl