✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

FASCIQ® Sting Foamroller

€ 29,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
Beschrijving

Details

FASCIQ® Sting Foamroller

De FASCIQ® Sting Foamroller is uitermate goed geschikt voor een myofasciale massage. De foamroller heeft als doel om de spieren in het lichaam soepel en sterk te houden en de triggerpoints te behandelen. De FASCIQ® Sting Foamroller is toepasbaar als warming-up tool maar zeker ook geschikt na een inspanning. De afvalstoffen worden dan verwijderd uit het fasciale netwerk waardoor het lichaam in balans blijft. 

De foamroller heeft een uniek noppenpatroon. Deze sterke noppen bieden een extra stimulans voor het lichaam waardoor de effectiviteit van de oefeningen wordt geoptimalisserd. De FASCIQ® Sting Foamroller is verder uitermate duurzaam, licht en gemakkelijk in gebruik. 

Oftewel, de foamroller van Fasciq:

- Is gemaakt van mileuvriendelijk materiaal
- Is buitengewoon licht en stevig
- Is gemakkelijk te gebruiken
- Is uitstekend geschikt voor myofasciale vrijlating

Heeft u meer vragen over de FASCIQ® Sting Foamroller of heeft u een vraag over de andere producten van FASCIQ®? Dan verwijzen wij u graag door naar deze pagina. Heeft u daarna nog steeds vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 0
Merk FASCIQ®

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: