Alle beste verkochte producten

Gorillagrip Strongman Sandbag 65KG

OSF-00-68928

GORILLAGRIP STRONGMAN SANDBAG 65KG

€ 99,95
Inclusief belasting Levertijd: 1-3 werkdagen
Aantal

  • De door u ingevulde gegevens worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld. De door u ingevulde gegevens worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld.
  • Uw bestelling wordt geleverd binnen de leveringstijd wat aangegeven staat bij het door uw bestelde product Uw bestelling wordt geleverd binnen de leveringstijd wat aangegeven staat bij het door uw bestelde product
  • U kunt uw product(en) retourneren binnen 7 werkdagen na levering. U kunt uw product(en) retourneren binnen 7 werkdagen na levering.
Omschrijving

GORILLAGRIP STRONGMAN SANDBAG 65KG

De sandbag lijkt een primitief trainingsinstrument. Maar de waarde die het heeft voor je training is enorm. Het geheim zit hem in de onvoorspelbaarheid van de massa. Het zwaartepunt kan zich bij elke beweging verplaatsen, waardoor je lichaam flink moet werken om te corrigeren.

 

Kenmerken

Een Strongman zak van GorillaGrip is een goede functionele trainingstool om te werken aan kracht, conditie en grip. Je kunt Strongman zakken zowel indoor als outdoor gebruiken en ze zijn een goed alternatief voor het tillen van zware ballen en stenen.

Een Strongman zak is cilindervormig en bestaat uit een dubbele zak. De buitenzak is voorzien van een gewichtsaanduiding en logo. De binnenzak kan gevuld worden met 65 kg zand of 25 kg rubber granulaat, waardoor er twee verschillende gewichten per zak mogelijk zijn. De binnenzak sluit met een sterke, dubbele klittenbandsluiting en een rits hierdoor is lekkage vrijwel onmogelijk.

De Strongman zak wordt exclusief het zand en het rubber granulaat geleverd. Het rubber granulaat is apart te verkrijgen via onze website.

 

 

Prijs per stuk!

 

HET EFFECT VAN DE SANDBAG

MEER STABILITEIT DOOR INSTABILITEIT

De Sandbags zijn er in verschillende gewichten, vormen en groottes. Door te trainen met deze onstabiele elementen vraag je veel van je lichaam. Zoals inspanningen om de zware Sandbag stevig vast te houden, het gewicht te dragen en daarbij ook nog stabiel te blijven. Je houding en stabiliteit zullen verbeteren. Tegelijkertijd train je kracht en uithoudingsvermogen. Kortom de Sandbag is een compleet trainingsinstrument dat nooit bij een bootcamp, survival of CrossFit mag ontbreken.

Productdetails
OSF-00-68928

Datasheet

Kleur
Zwart
Levertijd
Levertijd: 1-3 werkdagen
Gewicht
65kg
16 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: ZSE-00-19646

ACON Flowflex Antigen Zelftest (SARS-CoV-2) - per 5 stuks

Per stuk verpakt. In iedere verpakking zit een afzonderlijke test cassettes, een los verpakt wattenstaafje, een verpakte buisje en een Nederlandse gebruiksaanwijzing. Flowflex Antigeen Sneltest is goedgekeurd door de Nederlands Overheid (RIVM).

Prijs € 23,99
Meer
Op voorraad

Volg ons op Facebook