✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Hygiene

Incontinentie betekent dat de urine of ontlasting onbeheersbaar en ongewild niet meer opgehouden kan worden. Bij incontinentie is het ook belangrijk dat er rekening gehouden wordt met hygiëne, wanneer de huid niet wordt schoongemaakt, kan de huid aangetast worden. Medigros biedt de klant verschillende artikelen aan om het incontinentie probleem op te vangen, bijvoorbeeld de urineflessen en/of bed onderleggers om de urine tijdens het slapen op te vangen. Voor uitgebreide informatie over incontinentie verwijzen wij u graag naar deze pagina

 =

Van hoog naar laag sorteren

1-18 of 50

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

1-18 of 50

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Incontinentie en hygiëne producten, waaronder wassen met Mediwash

Incontinentie zorg

Incontinentie of ongewenst urineverlies is iets waar 30% van de vrouwen mee te maken krijgt. Het probleem is dat de bekkenbodemspier niet sterk genoeg is en daardoor de blaas niet voldoende kan afsluiten. Hierdoor wordt er ongewenst urine verloren en ontstaat er dus incontinentie. Er zijn verschillende behandelingen om incontinentie tegen te gaan, daarvoor moet u naar een medisch specialist.

Niet alleen vrouwen krijgen last van incontinentie, ook oudere mensen  of andere patiënten kunnen last krijgen van incontinentie. Voor hen biedt Medigros een groot aantal producten aan die kunnen helpen bij ongewenst urineverlies. Deze producten lopen uiteen van onderleggers tot inlegkruizen. Kijk in de webshop voor al onze incontinentie producten.

Naast incontinentie producten is het ook belangrijk rekening te houden met hygiëne, urine of andere ontlasting kan de huid aantasten wanneer de huid niet wordt schoongemaakt. Daarvoor heeft Medigros verschillende huidverzorgingsproducten in het assortiment. Handshampoo, alcoholdoekjes en Dettol zijn producten die helpen bijdragen aan de hygiëne van de cliënt/patiënt.

Urinefles voor zowel mannen als vrouwen

Terugkomend op het verhaal incontinentie, er kan natuurlijk ook een hoop gedaan worden aan de preventie van incontinentie. Door urineflessen aan te schaffen en deze ook te gebruiken voordat de patiënt/cliënt gaat slapen, is de blaas leeg wanneer hij/zij in slaap valt. Hierdoor is de kans op ‘lekken’  of bedplassen kleiner doordat de patiënt/cliënt minder urine in de blaas heeft. Urineflessen zijn bij Medigros te bestellen, zowel transparant als kunststof en verschillende modellen voor mannen en vrouwen. Wij leveren ook urinefleshouders zodat de fles makkelijk aan de bedrand kan worden opgehangen.

Natuurlijk is ook hier de hygiëne weer een belangrijk punt, daarom levert Medigros ook speciale borstels om de reiniging van urineflessen te verbeteren. De borstel komt in alle hoeken van de fles en zorgt ervoor dat er geen plekje wordt overgeslagen.

Naast producten voor hygiëne bij incontinentie heeft Medigros ook veel artikelen desinfecterende middelen in de categorie Medische artikelen. Dit zijn producten die vooral in de medische markt gebruikt worden. Deze producten worden veelal gebruikt om wonden te desinfecteren en zo de kans op infecties zo klein mogelijk te houden.

Alle producten van Medigros worden handmatig verpakt zodat we zeker weten dat uw bestelling compleet én juist is. U kunt kiezen voor een normale levering, maar het kan ook aangetekend. De bestelling wordt dan met een andere leverancier verzonden. Een derde manier waarmee Medigros werkt is het afleveren op een afhaalpunt. U kunt dan zelf bepalen wanneer u het product op het door u aangegeven afhaalpunt ophaalt. De verzendkosten zijn bij alle verzend mogelijkheden gelijk, namelijk €5,45 ex btw en boven de €150,- franco levering.

Verzending

Medigros Sport en Medische groothandel, al uw producten aan huis geleverd. Wij leveren niet alleen aan zorginstellingen, sportverenigingen en andere organisaties met sport- en medische doeleinden, maar ook aan particulieren. Bent u opzoek naar iets wat niet in de webshop te vinden is? Neem dan contact met ons op via info@medigros.nl. Wij streven ernaar onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en zijn continu actief in het verbeteren en uitbreiden van de webshop.