✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

EHBO

Medigros is een totaal leverancier op sport en medisch gebied. Daarom wil Medigros zoveel mogelijk producten in te voeren ten behoeve van EHBO (Eerste Hulp Bij Ongevallen).

Niemand wil met lege handen staan bij een ongeval. Door te weten wat u kunt doen, kunt u snel iemand helpen. Hierbij is de tijd ook kostbaar, in sommige noodsituaties telt elke seconde. Daarom is het van groot belang voor het slachtoffer dat de juiste producten aanwezig zijn in geval van nood.

EHBO wordt ook toegepast in de sport. Daarvoor heeft Medigros de categorie EHBSO (Eerste Hulp Bij Sport Ongevallen).
EHBO navulling

Van hoog naar laag sorteren

1-18 of 100

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Eerste Hulp Bij Ongevallen en Bedrijfs Hulp Verlening

Medigros probeert zoveel mogelijk producten te voeren ten behoeve van Eerste Hulp Bij Ongevallen. EHBO is erg belangrijk, in een noodsituatie dient er snel en goed gehandeld te worden en daar horen geen gebreken aan materialen bij. Daarom proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn waar wij dat kunnen.

Leveranciers

Medigros heeft tal van leveranciers die samen een breed assortiment producten mogelijk maken. Naast deze leveranciers werkt Medigros sinds kort ook met een nieuwe leverancier, DeBesteEHBODoos, van EHBO- en BHV-dozen. DeBesteEBHODoos levert modulaire dozen aan, dat wil zeggen dat de inhoud van de dozen modulair verpakt is. Deze manier van verpakken brengt een groot gemak met zich mee, het is namelijk erg overzichtelijk welk product in welke module zit. Daardoor kan de hulpverlener snel vinden wat hij/zij nodig heeft om goede hulp te verlenen aan het slachtoffer.

Tijd is kostbaar, in sommige noodsituaties telt elke seconde. Daarom is het van groot belang voor het slachtoffer dat de juiste producten aanwezig zijn in geval van nood. De manier waarop DeBesteEHBODoos hun dozen verpakt zorgt ervoor dat de hulpverlener geen kostbare tijd verliest aan het zoeken van de benodigdheden.

Naast EHBO en BHV zijn er ook andere producten die betrekking kunnen hebben op EHBO in de sportmarkt. Daarvoor heeft Medigros de categorie EHBSO, de categorie voor Eerste Hulp Bij Sport Ongevallen. Deze categorie vindt u onder Sport en Gezondheid.

Bent u opzoek naar producten die niet in de webshop staan of heeft u vragen over bijvoorbeeld producten uit de webshop of leveringen, neem dan contact op met info@medigros.nl. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk van dienst zijn!