✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

StiffnoGraph Op dit moment langere levertijd!

Normale prijs: € 240,00 Special Price € 179,95
Levertijd: onbekend
Beschrijving

Details

StiffnoGraph Op dit moment langere levertijd!

Meet nu je vitamine K2 behoefte.

De StiffnoGraph is het eerste vingertop apparaat die de arteriële verstijving, verkalking en vaatkwaliteit in 2 minuten inzichtelijk maakt. De StiffnoGraph beoordeelt de elasticiteit van de bloedvaten op basis van de “Stiffness” score van 1-6. Zie hiervoor de bovenstaande afbeelding. De StiffnoGraph meet ook de Sp02 (oximeter) en de hartslag. Het is te gebruiken bij kinderen en volwassenen.

Wereldwijd zijn hart en vaatziekten een heel groot probleem. Steeds meer mensen overlijden aan de gevolgen hiervan. Vroegtijdig signaleren is van essentieel belang om preventief in actie te komen. Naast roken is een vitamine K te kort de belangrijkste oorzaak van vaatverstijving.  

Risico factoren die van invloed zijn op arteriële verstijving en verkalking zijn: 
- Leeftijd
- Overgewicht
- Verhoogd cholesterol
- Hoge bloeddruk
- Diabetes
- Stress
- Onvoldoende inname van vitamines A, C, E en B12
- Roken
- Verhoogd triglyceride (vet in de bloedbaan)
- Vitamine K-insufficiëntie

De technologie van de StiffnoGraph is gebaseerd op het principe van versnelde plethysmografie. Dit wil zeggen dat de volumeverandering van de vaten wordt gemeten. De hartslag creëert een drukgolf en hierdoor pulseert de vaatwand. Hoe minder de puls hoe stijver de bloedvaten zijn.

Voordelen van de StiffnoGraph: 

- Nauwkeurige meeting
- Gebruiksvriendelijk  
- Direct (2 minuten) resultaat
- Meet meerdere onderdelen. 

 StiffnoGraph is beschermd door patent-aanvraag WO 2016/131993 A2.

Onderstaand een filmpje over de werking van vitamine K2+ met de werkzame stof Menachinon 7. De producten van EQology zijn heel hoogwaardig en 100% natuurlijk. Daarom adviseren wij de producten van EQology. Ben je voornemens om aan je gezondheid te werken dan adviseren wij de combinatie vloeibare Omega 3 visolie  met de vitamine K2+. De pure Arctic Omega 3 visolie met vitamine D voor een optimaal functionerende cel (het fundament van een goed functioneert lichaam) en de vitamine K2 voor schone en flexibele aderen.   

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 1
Merk Overige merken

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

StiffnoGraph Op dit moment langere levertijd!
1 0 5 5