✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Desinfectie

Van hoog naar laag sorteren

1-18 of 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

1-18 of 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Desinfectiemiddelen voor verzorg(st)er(s)

Desinfectie vermindert de kans op ontstekingen

Bij het oplopen van een wond(je) ontstaat de kans op infectie. Dit komt doordat hetgeen wat de wond veroorzaakt vaak niet gedesinfecteerd is. Er komen dus bacteriën in de wond die voor een infectie of ontsteking zouden kunnen zorgen. Daarom is het erg belangrijk verse wonden direct te reinigen met desinfecterende middelen. Medigros biedt verschillende producten aan voor het reinigen van wondjes of schaafplekken. Daarnaast vindt u in de categorie verbandartikelen allerlei producten om wonden, uiteraard na het desinfecteren, de juiste nazorg te bieden.

Hand desinfecterende middelen

Naast het oplopen van wonden bestaat er ook een kans dat de huid beschadigd raakt zonder dat hier een wond bij komt kijken. Dit kan gebeuren door verschillende chemische middelen zoals terpetine en ammonia (verdunde ammoniakoplossing). Dit zijn hardnekkige schoonmaakproducten die vaak worden gebruikt voor het reinigen van verf of andere vettige dingen. Echter, deze producten kunnen schadelijk zijn voor de huid. Na gebruik van deze producten is het dus erg belangrijk de huid goed te wassen met een daarvoor bestemde desinfectans. Producten als Unicura, Dettol, Betadine en desinfectie-doekjes zijn hier de juiste middelen voor.

Naast het desinfecteren van wonden of huidoppervlakken is het ook niet geheel onverstandig om regelmatig een handdesinfectie middel te gebruiken. Handen zijn één van de grootste bronnen van bacteriën en dragen voor een groot deel mee aan de verspreiding van virussen. Door je handen dus regelmatig en goed te wassen help je de verspreiding van virussen en bacteriën tegen te gaan.

Sterrilium Med is een huidvriendelijk product en geschikt voor veelvuldig gebruik in allerlei situaties. Het product is werkzaam tegen bacteriën, schimmels en virussen. Was uw handen dus met Sterrilium Med voor een zo goed mogelijke hygiëne.

Medigros Sport en Medische groothandel, als het gaat om kwaliteit en een breed assortiment. Kunt u een product niet vinden in onze webshop of heeft u vragen omtrent producten? Aarzel niet en neem direct contact op met info@medigros.nl. Wij streven ernaar onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en zijn continu actief in het vernieuwen en verbeteren van onze webshop.