✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Merken van Medigros

Op deze pagina vindt u de belangrijkste informatie over Medigros haar grootste merken. Deze merken zijn toonaangevend in de markt en hebben de juiste prijs kwaliteit verhouding. Het zijn producten welke over de hele wereld voor en door professionals worden gebruikt. Stuk voor stuk zijn het krachtige merken en samen vormen ze het ijzersterke assortiment van Medigros!

 

Compex


Compex Elektrotherapie wordt toegepast bij blessures zodat spieren sneller herstellen. Daarnaast wordt de Compex ook gebruikt bij het revalideren van een operatie.

 

3Action


3Action is sportvoeding en sportdrank gericht op de topsporter. De fantastische producten van 3Action helpen na een zware inspanning sneller en beter te herstellen!

 

Physicool  

De unieke koelbandage welke de warmte letterlijk uit het lichaam trekt! De snelverdampende vloeistof ontneemt de warmte, deze manier van koelen zorgt voor een directe, effectieve en langdurige koeling!

 

BSN Medical


BSN Medical is de wereldwijde leverancier van zwachtels / windsels, pleisters, sporttape, classictape en alles wat daar onder valt. BSN wordt veel gebruikt in ziekenhuizen en zorginstellingen, maar ook vooral door veel professionele sportclubs en amateurverenigingen!

 

 

McDavid


McDavid biedt de beste ondersteuning aan gewrichten en spieren bij chronische blessures of revalidatie van blessures. Daarnaast heeft McDavid ook compressiekleding wat ervoor zorgt dat de doorbloeding van spieren beter wordt.

 

CureTape


Medigros is Authorized Distributor van de énige echte CureTape. Deze kinesiologische tape is verschrikkelijk populair voor het verhelpen van meerdere problemen! Zo wordt CureTape toegepast bij hooikoorts, oedeem-therapie en het corrigeren van de lichaamshouding.

 

Herzog


Herzog is specialist op het gebied van compressie. De compressiekousen zijn speciaal ontwikkeld voor een betere doorbloeding van de voeten en onderbenen. De Compri Cool is erg populair onder de sportverzorgers, de Compri Cool zorgt voor een geleidelijke koeling gecombineerd met compressie. Uit ervaringen blijkt dat spieren en pezen sneller revalideren wanneer de Compri Cool gebruikt wordt!

 

PowerBar


Als we het over sportvoeding hebben, dan hebben we het over PowerBar van Nutrisense. PowerBar is gericht op het voorzien van energie bij duursporters. Hun unieke producten zorgen voor een snelle aanvulling van de energievoorraad zodat de prestatie van de sporter positief beïnvloed wordt!

 

FIT Professional


FIT Sportbalsem is een product welke als geweldig ervaren wordt door de gebruiker! In verschillende recensies wordt beschreven dat FIT Sportbalsem een topproduct is. Om de sportbalsem nóg verder in te masseren, heeft FIT nu ook een massageolie ontwikkeld. De combinatie van deze twee producten zorgt voor geweldige resultaten!

 

Push Braces te koop bij medigros.nl

Push Braces zijn doorgaans zeer kwalitatieve braces welke zorgen voor een goede ondersteuning van gewrichten en spieren/banden. Lees alles over dit topmerk bij Medigros!

 

NAQI logo

 

NAQI is een Belgisch bedrijf en is een expert op het gebied van huidverzorging. NAQI ontwikkelt haar eigen hoogwaardige producten en testen deze producten uitgebreid in hun eigen laboratorium. 
Medigros is hoofdleverancier van NAQI en hier kunt u alles lezen over NAQI. 

 

Redcord

Redcord is een systeem (ook wel Neurac Treatment genoemd) waarmee door de professionele fysiotherapeut, spieren gericht geactiveerd kunnen worden. Lees hier alles over Redcord

 

Thuasne

 

 

De braces van Thuasne zijn functioneel en bieden fantastisch draagcomfort. Of je nu pijn hebt in je knie, enkel, pols of ander gewricht. Thuasne braces pakken elke gewrichtsklacht effectief aan en zorgen voor rust en stabiliteit.

 

Rhinoc sports

 

RHINOC Sport Producten zijn revolutionaire krachtige, effectieve natuurlijke schoonmaak- en onderhoudsproducten voor je sportmaterialen, sportkleding en sport omgeving.

Mobeli

 

De Mobeli® ROTH steunhulpmiddelen zijn uitgevoerd met zeer sterke zuignappen, die kunnen worden gecombineerd met verschillende componenten, zodat er een grote variatie aan mobiele wandbeugels en andere soorten slimme steunhulpen ontstaan. Het zijn zeer praktische en uiterst veilige extra (wand)steunen in het dagelijkse leven van gehandicapten en ouderen.

Eqology Omega-3 Arctische visolie

 

Omega 3 visolie is van zeer hoogwaardige plantaardige voedingssuplementen. De Pure Arctic vloeibare omega 3 visolie is de meest zuiver en best opneembare. De visolie producten worden steeds populairder onder de Nederlandse gemeenschap. Benieuwd wat visolie met uw lichaam doet? Kijk dan eens op deze pagina

zechsal

 

Zechsal is een organisatie gespecialiseerd in magnesium. Zechsal ontwikkelt functionele producten op basis van het unieke magnesium uit de Zechstein bron. Zechsal levert kwalitatief zeer goede producten en iedereen is daarom ook erg positief over het merk.

 

Elitebags

De producten van Elitebags worden geproduceerd in Spanje. Elitebags is gespecialiseerd in het maken van verzorgingstassen en koffers. Een ontzettend populaire verzorgingstas binnen de voetballerij is de Medigros sport verzorgingstas. Verder zijn de tassen van Elitebags kwalitatief zeer goed en de prijs is erg toegankelijk voor sportverzorgers. 

 

fasciq

 

De massagehulpmiddelen van Fasciq zijn te gebruiken voor gerichte massages. Met deze producten kunnen de spieren op verschillende wijze worden getraind en hersteld. Fasciq heeft ook foamrollers geproduceerd in verschillende maten en vormen. Nieuwschierig naar de producten van Fasciq? Klik dan eens op deze pagina

Toco tholin

Toco Tholin is gespecialiseerd in balsmes en warmte druppels. De aromatische druppels zijn bijvoorbeeld zeer goed te gebruiken voor meer lucht, verfrissing, ontspanning, kriebel in de keel, insecten, spieren en verzorging van de voeten en nagels (schimmelwerende werking). Meer informatie over de producten van Toco Tholin is te vinden op deze pagina

Shock Doctor

 

Shock Doctor biedt producten aan die een uitstekende bescherming bieden aan het lichaam. De producten van Shock Docter bestaan voornamelijk uit braces en andere beschermingselementen zoals een tok. Meer informatie over de producten van Shock Doctor is te vinden op deze pagina.

 

Normatec in het assortiment van Medigros

 

De NormaTec PULSE Recovery Systems zijn dynamische compressie-apparaten ontworpen voor herstel en revalidatie. De systemen maken gebruik van de gepatenteerde PULSE-technologie van NormaTec, om atleten te helpen sneller te herstellen tussen trainingen en na wedstrijden.