✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Merken van Medigros

Op deze pagina vindt u de belangrijkste informatie over Medigros haar grootste merken. Deze merken zijn toonaangevend in de markt en hebben de juiste prijs kwaliteit verhouding. Het zijn producten welke over de hele wereld voor en door professionals worden gebruikt. Stuk voor stuk zijn het krachtige merken en samen vormen ze het ijzersterke assortiment van Medigros!

 

Compex 
Compex Elektrotherapie wordt toegepast bij blessures zodat spieren sneller herstellen. Daarnaast wordt de Compex ook gebruikt bij het revalideren van een operatie.

 

3Action
3Action is sportvoeding en sportdrank gericht op de topsporter. De fantastische producten van 3Action helpen na een zware inspanning sneller en beter te herstellen!

 

Physicool  

De unieke koelbandage welke de warmte letterlijk uit het lichaam trekt! De snelverdampende vloeistof ontneemt de warmte, deze manier van koelen zorgt voor een directe, effectieve en langdurige koeling!

 

BSN Medical
BSN Medical is de wereldwijde leverancier van zwachtels / windsels, pleisters, sporttape, classictape en alles wat daar onder valt. BSN wordt veel gebruikt in ziekenhuizen en zorginstellingen, maar ook vooral door veel professionele sportclubs en amateurverenigingen!

 

 

McDavid
McDavid biedt de beste ondersteuning aan gewrichten en spieren bij chronische blessures of revalidatie van blessures. Daarnaast heeft McDavid ook compressiekleding wat ervoor zorgt dat de doorbloeding van spieren beter wordt.

 

CureTape
Medigros is Authorized Distributor van de énige echte CureTape. Deze kinesiologische tape is verschrikkelijk populair voor het verhelpen van meerdere problemen! Zo wordt CureTape toegepast bij hooikoorts, oedeem-therapie en het corrigeren van de lichaamshouding.

 

Herzog
Herzog is specialist op het gebied van compressie. De compressiekousen zijn speciaal ontwikkeld voor een betere doorbloeding van de voeten en onderbenen. De Compri Cool is erg populair onder de sportverzorgers, de Compri Cool zorgt voor een geleidelijke koeling gecombineerd met compressie. Uit ervaringen blijkt dat spieren en pezen sneller revalideren wanneer de Compri Cool gebruikt wordt!

 

PowerBar
Als we het over sportvoeding hebben, dan hebben we het over PowerBar van Nutrisense. PowerBar is gericht op het voorzien van energie bij duursporters. Hun unieke producten zorgen voor een snelle aanvulling van de energievoorraad zodat de prestatie van de sporter positief beïnvloed wordt!

 

FIT Professional
FIT Sportbalsem is een product welke als geweldig ervaren wordt door de gebruiker! In verschillende recensies wordt beschreven dat FIT Sportbalsem een topproduct is. Om de sportbalsem nóg verder in te masseren, heeft FIT nu ook een massageolie ontwikkeld. De combinatie van deze twee producten zorgt voor geweldige resultaten!

 

Push Braces te koop bij medigros.nl

Push Braces zijn doorgaans zeer kwalitatieve braces welke zorgen voor een goede ondersteuning van gewrichten en spieren/banden. Lees alles over dit topmerk bij Medigros!

 

NAQI logo

NAQI is een Belgisch bedrijf en is een expert op het gebied van huidverzorging. NAQI ontwikkelt haar eigen hoogwaardige producten en testen deze producten uitgebreid in hun eigen laboratorium. 
Medigros is hoofdleverancier van NAQI en hier kunt u alles lezen over NAQI. 

 

Redcord

Redcord is een systeem (ook wel Neurac Treatment genoemd) waarmee door de professionele fysiotherapeut, spieren gericht geactiveerd kunnen worden. Lees hier alles over Redcord

 

Thuasne

De braces van Thuasne zijn functioneel en bieden fantastisch draagcomfort. Of je nu pijn hebt in je knie, enkel, pols of ander gewricht. Thuasne braces pakken elke gewrichtsklacht effectief aan en zorgen voor rust en stabiliteit.

 

Rhinoc sports

RHINOC Sport Producten zijn revolutionaire krachtige, effectieve natuurlijke schoonmaak- en onderhoudsproducten voor je sportmaterialen, sportkleding en sport omgeving.

 

De Mobeli® ROTH steunhulpmiddelen zijn uitgevoerd met zeer sterke zuignappen, die kunnen worden gecombineerd met verschillende componenten, zodat er een grote variatie aan mobiele wandbeugels en andere soorten slimme steunhulpen ontstaan. Het zijn zeer praktische en uiterst veilige extra (wand)steunen in het dagelijkse leven van gehandicapten en ouderen. 

 

EQology is producent van zeer hoogwaardige plantaardige voedingssuplementen. De Pure Arctic vloeibare omega 3 visolie is de meest zuiver en best opneembare.  

 

Zechsal is een organisatie gespecialiseerd in magnesium. Zechsal ontwikkelt functionele producten op basis van het unieke magnesium uit de Zechstein bron. Zechsal levert kwalitatief zeer goede producten en iedereen is daarom ook erg positief over het merk.