✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

BSN Medical     

BSN Medical is wereldwijd een zeer bekend en kwalitatief uitstekend merk.
Productie en distributiecentra zijn over de gehele wereld gevestigd.
Producten van hoge kwaliteit, waaronder elastische zwachtels, huidklevende bandages, steriele wondcompressen, wondpleisters, sporttapes, hechtpleisters worden ingezet om aan de behoeften van de klanten te voldoen, zoals:
Leukotape®, Leukoplast®, Acrylastic®, Optiplaste®, Tensoplast®, Fixomull®, Leukomed® Hansaplast®, Gazofix®

 

BSN Medical is ontstaan in 2001. Deze joint venture, uit Beiersdorf Hamburg en Smith&Nephew Londen, had als doel het verzamelen van de marktleiders en een geografisch sterke ondernemingsgroep vormen op het gebied van bijvoorbeeld wondverzorging en fysiotherapie. Inmiddels is het bedrijf in 2006 en 2012 overgenomen door verschillende beleggers, waardoor het zich kon ontwikkelen tot een volledig onafhankelijke speler in de zorg. Het resulteerde in enkele vernieuwende productlanceringen.

De producten van BSN te verkrijgen via de Medigros website zijn o.a. :

 

Elastische niet klevende zwachtels

Deze windsels worden gebruikt als een kleeflaag niet gewenst is en zijn ideaal voor fixatiedoeleinden, waarbij de bewegingsvrijheid niet wordt beperkt, en compressiewindsels  voor krachtige compressie bij de behandeling van flebologische en/of lymfatische indicaties.

Compressiewindsels zijn onder te verdelen in korte- en lange rek zwachtels, zoals o.a.

  • Elastomul®
  • Compridur®
  • Comprilan®

 

Sporttapes, elastisch huidklevende bandages

Huidklevende bandages worden o.a. gebruikt bij het aanleggen van compressie- en steunverbanden. Ze worden vaak voor langere tijd gedragen. Huidreacties komen echter bijna niet voor dankzij de hoge kwalitatieve eigenschappen van deze windsels,  zoals onder andere:

 

Steriele wondcompressen

Voor het bedekken van wonden zijn verschillende producten met  zijn eigen eigenschappen beschikbaar, zoals Cutisoft®

 

Wondpleisters

Wondpleisters moeten een goede en betrouwbare afdekking van kleine alledaagse verwondingen bieden, zoals o.a.

 

Hechtpleisters

Het assortiment van BSN medical heeft voor ieder huidtype en voor elk toepassingsgebied een geschikte hechtpleister. Ze zijn eenvoudig in gebruik en zorgen voor een betrouwbare fixatie. Een onderscheid wordt  gemaakt tussen hechtpleisters en volvlakfixatie, zoals o.a.

 

Op onze website vindt u een deel van het volledige assortiment van BSN. De producten van BSN die u niet op onze website kunt vinden zijn op aanvraag via de mail (info@medigros.nl) leverbaar. Bij vragen kunt u ook altijd contact opnemen met ons.