✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Compex

Elektrotherapie met Compex

Compex is een dochter bedrijf van DJO Global en richt zich op de gebieden elektrotherapie en elektrostimulatie. Deze techniek wordt tegenwoordig breed toegepast in de sport / fysio wereld. DJO Global is een bedrijf dat internationaal bekend staat vanwege de ontwikkeling van orthopedische kwaliteitsapparaten.

Voor wie niet weet wat Elektrostimulatie inhoudt, klik op onderstaande filmpje.

 

 

Medigros heeft een breed assortiment Compex modellen in haar assortiment. Compex is met name gericht op de preventie van blessures, spierherstel en bij revalidatie. De producten zijn niet alleen te gebruiken bij de fysiotherapeut, maar door de nieuwe ontwikkelingen ook bij u thuis. De hedendaagse Compex modellen zorgen dat deze ook door particulieren makkelijker te gebruiken zijn. In 2014 is Compex met een geheel nieuwe lijn Compex modellen gekomen. Deze zijn nog gebruiksvriendelijker dan de vorige serie. Ook zijn de programma’s aangevuld en de uitstraling van de modellen verder doorontwikkeld. 

 

Compex modellen:

 

Compex Modellen 2014

 

Cefar Compex is één van 's werelds vooraanstaande producenten op het gebied van elektrostimulatie producten. Compex streeft naar het optimaal begeleiden en opleiden van gebruikers, omdat op het gebied van elektrostimulatie nog veel onbekendheid heerst.
In samenwerking met Compex organiseert Medigros trainingsavonden waar klanten van Medigros leren wat de Compex modellen te bieden hebben.
De producten van Compex maken tegenwoordig gebruik van het MI systeem. Dit Muscle Intelligence systeem meet uw spieren op, waardoor elk gekozen programma nog effectiever zal zijn.

 

De voordelen die het product heeft voor u als sporter, sportverzorger of sportfysiotherapeut zijn de volgende:

 

Spierkwaliteit verhogen

- Doordat er meerdere programma’s op de Compex zitten, heeft u de keuze om op verschillende manieren te trainen. De verschillende programma’s geven u de mogelijkheid om spieropbouw, spierkracht en uithoudingsvermogen te trainen, zonder uw lichaam te belasten met zware gewichten.

 

Spierpijn verminderen
- Door na het sporten de Compex direct te gebruiken, blijft u de bloedsomloop stimuleren en zorgt u voor een goede afvoer van afvalstoffen in uw lichaam, waardoor uw spierpijn vermindert.

 

Pijn dempen
- Door het gebruik van programma’s waarbij uw lichaam gestimuleerd wordt het stofje “endorfine” aan te maken, zal de pijn verminderen in bijvoorbeeld uw onderrug. 

 

Door deze werkingen zijn de producten van Compex uitstekend te gebruiken voor sporters, mensen die goed in vorm willen blijven, revalidatie training willen doen of die pijn willen bestrijden.

 

Voor de online Compex brochure van Medigros, klik hier

 

Heeft u vragen over de producten van Compex? Neem dan gerust contact met ons op.