✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Curetape

 

Kinesiologische elastische tape

Curetape kinesiologische elastische tape is een kwaliteitsproduct en wordt steeds vaker gebruikt in de sportmarkt. Het wordt geproduceerd in een eigen fabriek in Korea. Na jarenlange studies en onderzoeken is Curetape een marktleider wat betreft de kinesiologische tape. TUV Rheinland, een van de belangrijkste internationale kwaliteits en veiligheids inspecteurs, kwam bovendien tot de conclusie dat Curetape een veilig product dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

 

Curetape eigenschappen:

- Kwalitatief product, zonder toevoeging van medicijnen
- Zeer elastische kinesiologische tape
- Cure tape is waterbestendig
- De tape kan 4 tot 6 dagen blijven zitten met behoudt van elastische werking.

 

De werking van Curetape is als volgt:

- Er ontstaat een liftende werking op de opperhuid
- Hierdoor ontstaat minder druk op het lichaam waardoor de pijnreceptoren minder plek hebben en zodoende pijn vermindert.
- De spierfuncties worden verbeterd.
- De gewichtsfuncties worden ondersteund
- De lymfe en bloedcirculatie wordt geactiveerd

 

Curetape is de laatste jaren uitgegroeid tot een wereldwijde behandelmethode voor sporters. Echter kan Curetape voor meerdere doeleinden worden gebruikt, zoals:

- Corrigeren van lichaamshouding
- Odeem-therapie
- Tegen hooikoorts

 

Dit laatste doel is de meest recente. Deze bijzondere toepassing van de Curetape wordt bij voorkeur in het begin van het hooikoortsseizoen aangebracht, waarna het de hulpbeademingsspieren en het longgebied beïnvloedt.

Curetape is de afgelopen jaren zeer populair geworden bij sporters. Steeds meer sporters gebruiken CureTape om beter te herstellen naar een zware inspanning. Het lichaam functioneert beter wanneer de spierfuncties "pijn" vrij kunnen bewegen. CureTape stimuleert tevens de bloedcirculatie waardoor het bloed in uw lichaam meer zuurstof kan brengen naar uw spieren, en u dus minder spierpijn zult krijgen. Curetape ondersteunt ook de gewrichtsfunctie. 

 

Medigros Curetape leverancier

Wij als Medigros zijn erkend leverancier van het A merk kinesiologische tape CureTape. Dit betekend dat u gegarandeerd échte Curetape ontvangt en geen replica.

 

Medigros erkend Cure Tape leverancier 2017

 

 

Bestel uw Curetape zeer voordelig, vandaag besteld is morgen in huis bij Medigros!