✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Elite Bags

Elitebags medische tassen

 

Elite Bags is een bedrijf die al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is, in het produceren van professionele (sportverzorgings) medische tassen enkoffers van een zeer hoge kwaliteit. Het merk Elite Bags onderscheid zich niet alleen in diversiteit maar ook zeker in kwaliteit van de tassen. In het ontwerp wordt heel goed rekening gehouden met de functionaliteiten welke het gebruik voor de professional optimaliseren. Hierdoor is het zeer prettig werken met de elite bag producten. De tassen zijn bijvoorbeeld op veel verschillende manieren te dragen als schoudertas, handtas, rugtas of vast te zetten op een trolley. Het midden vak is compleet naar eigen behoefte in-deelbaar. Aan de zijkant van het middenvak zitten rondom elastieken om kleinere producten achter te kunnen klemmen. Hierdoor creëer je dat elke product in de tas en vaste plek krijgt en maakt het werken zeer eenvoudig en snel. 

De medische tassen hebben opberg vakken welke een kleur code hebben. Deze vakken zitten met klittenband vast, bij een calimiteit is deze gemakkelijk en snel lost te trekken. 

 

Kwaliteit:

Zoals gezegd zijn de producten van Elite Bags van zeer hoge kwaliteit. Veel klanten van Medigros die de producten van Elite Bags al hebben aangeschaft zijn erg positief over de kwaliteit en al de verschillende mogelijkheden.
Deze feedback krijgen we ook terug van onze klanten:  
Elita bags klanten review


Product assortiment Elite Bags:


Elite Bags heeft een zeer breed assortiment tassen welke geschikt zijn op verschillende gebieden: 

- Sportverzorging tassen 
- (para) Medische tassen
- Eerst hulp tassen
- Artsen tassen
- Thuiszorg tassen
- Calamiteiten tassen
- Militaire tassen
- Accessoires / Gadgets
- Trolley’s

Bekijk de Elitebag product brochure online. Medigros heeft niet alle modellen tassen en trolley’s op haar website staan, uiteraard kunnen wij de desgewenste tas voor je bestellen. 

elite bags product catalogus

Heeft u een vraag over de producten van Elite Bags? Neem dan gerust contact met ons op.