✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Fit Sportbalsem

Een zeer prettige en goed werkende spierbalsem

Fit sportbalsem is zo geproduceerd dat de balsem snel wordt opgenomen in het getraumatiseerde gebied op uw lichaam. Voordeel hiervan is dat de doorbloeding snel wordt gestimuleerd. De FIT spierbalsem is speciaal ontworpen voor sporters en bestaat uit verschillende speciale ingrediënten. Een van deze ingrediënten breekt gelijk de afvalstoffen af in het aangedane gebied. Deze afvalstoffen hebben invloed op de zenuwwortels in het betrokken gebied en veroorzaken verschillende niveaus van spierpijn. Door deze afbraak en de snelle opname in de huid zorgen voor een verlichting van de pijn. De uitstekende werking op uw spieren maakt dat u zeer tevreden zal zijn over de werking. Dit maakt Fit Sportbalsem tot een veel gebruikte spierbalsem.

Fit Sportbalsem, is alleen te gebruiken op het lichaam zelf en is geschikt op verschillende gebieden.

Werkingsgebieden Fit Sportbalsem.

- Sportblessures
- Preventie van blessures
- Snel herstel na sportinspanning
- Gewrichtspijn
- Overbelaste spieren en verstuikingen
- Chronische pijn
- Spierpijn
- Rugpijn
- Carpaal tunnel syndroom
- Slijmbeursontsteking
- Pijn aan de onderrug, heup en nek
- Peesontsteking
- Ischialgiepijn

De Fit Sportbalsem is gemakkelijk te gebruiken. Breng de Fit spierbalsem aan op het lichaam door het zachtjes in de huid te masseren. De optimale werking bereikt u wanneer u dit 3 of 4 keer per dag herhaald. Dit kan dus niet bij open wonden, maar wel eromheen. Bij chronische klachten kan de balsem onbeperkt worden aangebracht. De heerlijke geur van de spierbalsem, eucalyptus, kom gelijk bij het insmeren vrij.

Bij Medigros is het FIT Sportbalsem een vaak bestelde spierbalsem door sportverenigingen. De fysiotherapeuten, verzorgers en sporters zelf zijn goed te spreken over de Fit Spierbalsem. Het wordt gezien als een van de beste balsems voor en na het sporten voor minder blessures en spierpijn. Naast de SPierbalsem van FIT heeft Medigros nog meer spierverzorgingsproducten in haar assortiment zoals de Thoco Tholin massagebalsems en warmte middelen.