✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Rhinoc

Rhinoc sports logo

RHINOC Sport

Wat is Rhinoc Sports?

RHINOC Sport Producten zijn revolutionaire krachtige, effectieve natuurlijke schoonmaak- en onderhoudsproducten voor je sportmaterialen, sportkleding en sport omgeving. Ze zijn 100% veilig en biologisch afbreekbaar. Tegelijkertijd verwijderen ze effectief vuil, schimmels, zweetgeur en andere onaangename geuren in je sportschoenen, sportkleding, handschoenen, scheenbeschermers, helmen, skischoenen, schaatsen, skates, judo- en karate pakken, body protectors, kniebeschermers, sporttassen, etc. Ze zijn ontwikkeld om de levensduur van je sportmateriaal te verlengen.

RHINOC Sport Performance’s huidige assortiment bestaat uit een Allesreiniger, de meest effectieve geurverwijderaar met de naam Gear Fresh, en een super geconcentreerd wasmiddel speciaal voor (synthetische) sportkleding.

Waarom?
Bij RHINOC Sport zijn ze gepassioneerde sporters die gecommitteerd zijn aan het verbeteren van de toekomst van onze kinderen en onze planeet. Meer en meer mensen gaan gezonder leven en maken meer bewuste en duurzame keuzes. Zijn gepassioneerd over hun sport en willen optimaal presteren en het beste uit zichzelf halen. 

Dit vormt de basis voor ons RHINOC Sport Performance product assortiment: bewuste, natuurlijke, veilige en super effectieve schoonmaakproducten voor je sport materialen, sportkleding en sportomgeving. RHINOC Sport wil het verschil maken met jou. Door je te laten zien dat je je sportmateriaal op een duurzame, veilige en effectieve manier kunt schoonmaken en fris kunt houden. En dat effectief schoonmaken en fris ruiken terwijl je niet je omgeving vervuilt hand in hand kunnen gaan.

Dat willen we toch allemaal: een betere, gezondere en schonere wereld achterlaten voor de volgende generatie! Daarom doneert RHINOC Sport ook 5% van haar inkomsten aan goede doelen en initiatieven die bijdragen aan het welzijn van (kansarme) kinderen en die kinderen helpen om te genieten van sport en spel.

Producten:

1. RHINOC® SPORT ALLESREINIGER
Elimineert effectief vuil, zweetplekken, nare geurtjes en geeft een frisse geur. 

Rhinoc Allesreiniger

2. RHINOC® SPORT GEAR FRESH
Zeer effectieve vocht en (zweet)geur vermindering voor al je sportsgear en -kleding.

Rhinoc sport Gear Fresh

3. RHINOC® SPORT WASMIDDEL
Super geconcentreerd, effectief, biologisch afbreekbaar Wasmiddel voor je sportkleding.

Rhinoc sport wasmiddel

Hoe?
RHINOC Sport Performance producten zijn revolutionair en krachtig omdat ze natuurlijke ingrediënten en goede micro-organismen bevatten die zeer effectief zijn in het verwijderen van vuil, schimmels, zweetlucht en andere onaangename geuren. De goede micro-organismen (probiotica) werken langer door en zorgen ervoor dat de stinkende slechte bacteriën geen kans krijgen. In tegenstelling tot de meeste andere reinigers maskeren RHINOC Sport Performance producten de slechte geuren niet maar elimineren ze de onaangename geuren. De probiotica verminderen ook het risico op schimmelvorming en infecties.

Get Gear Fresh

Rhinoc Sport is:

1. Ontwikkeld voor sporters
RHINOC Sport producten zijn de beste duurzame reinigings- en onderhoudsproducten voor atleten. Deze producten zijn ontwikkeld met jouw performance in t hoofd.

2. Veilig. Natuurlijk. Fris.
Al onze producten zijn duurzaam en biologisch afbreekbaar. De Rhinoc producten helpen je sportproducten fris te krijgen op een veilige manier. De ProBio lijn is zelfs milieu bevorderend dankzij het gebruik van goede micro-organismes.

3. 5% Voor het goede doel
Bij RHINOC Sport vinden ze het belangrijk om iets terug te doen. Daarom doneren zij 5% van de opbrengsten aan The Blue Loop Foundation. Met deze foundation ondersteunen ze goede initiatieven die de gezondheid van kinderen stimuleert door middel van sport.

4. Make a difference together
Met RHINOC Sport maak je je sportproducten schoon op een milieuvriendelijke, veilige en effectieve manier. RHINOC Sport bewijst dat het effectief reinigen van je sportproducten en bijdragen aan de gezondheid van de planeet samen kunnen gaan!