✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Shock Doctor Shock Doctor

 

Shock Doctor is een organisatie met vestigingen verspreid over de hele wereld. Het merk Shock Doctor is gespecialiseerd in mondbeschermende technologie en is uitgegroeid tot een van de grootste merken op het gebied van mondbescherming, compressiekleding en beschermende kleding. De producten van Shock Doctor zijn te verkrijgen voor volwassen en kinderen en de prijs- kwaliteitsverhouding is zeer goed. 

 

Bent u opzoek naar de gehele catalogus van Shock Doctor? Klik dan op de afbeelding hieronder. 

Merk Shock Doctor

 

Shock Doctor heeft verschillende partners verspreid over de gehele wereld. Een paar voorbeelden van de partners van Shock Doctor zijn: 

USA Football Pop Warner Wigan Warriors Suomi

 

Verschillende niveaus

Shock Doctor hanteert drie verschillende niveaus voor de artikelen. Elke brace/sleeve heeft een bepaald niveau. Welke betekenis elk niveau heeft is hieronder beschreven.

 

Bescherming niveau I:   Geschikt voor lichte pijn, verrekking en instabiliteit.
Bescherming niveau II:  Geschikt voor lichte tot middelmatige pijn en instabiliteit.
Bescherming niveau III: Geschikt voor middelmatige tot zware pijn en instabiliteit.

 

 

Shock Doctor is dus niet alleen gespecialiseerd in gebitsbeschermers maar ook in compressiekleding en andere beschermende braces. De polsbrace van Shock Doctor wordt al gebruikt door veel atleten die verschillende sporten uitoefenen zoals: basketball, handbal, voetbal, et cetera. 

Shock Doctor polsbrace

 

 

 

 

 

 

De gebitsbeschermers van Shock Doctor zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. In onze online PDF is de gehele collectie gebitsbeschermers van Shock Doctor te zien. Zitten er producten bij die niet op onze website staan waar u wel in bent geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op. Zoals eerder gezegd is Shock Doctor wereld leider op het gebied van gebitsbescherming. Hierom zijn er veel verschillende soorten gebitsbeschermers te verkrijgen bij Sock Doctor.

 

Heeft u nou toevallig een beugel en past daardoor uw gebitsbeschermer niet meer? Geen paniek, want Shock Doctor heeft een gebitsbeschermer ontwikkeld die zich perfect aanpast aan uw gebit en ook meegroeit met het gebit. 

Shock Doctor gebitsbeschermer

 

 

 

 

  

Shock Doctor heeft ook verschillende introductievideo's gemaakt van verschillende gebitsbeschermers, braces en andere compressiekleding. De volgende video schetst een beeld van hoe de introductievideo's in elkaar zitten. In deze video wordt de polsbrace 824 van Shock Doctor haarfijn uitgelegd en toegepast en worden alle functies van de polsbrace behandeld. 

 

 

Heeft u verder nog vragen over de producten van Shock Doctor? Neem dan gerust contact met ons op.