✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

SUB Sports bij Medigros

Sport onderkleding kleding van het merk SUB Sport.
Bij het sporten zijn diverse factoren van invloed op uw prestatie. Gebruik van bv de juiste sportvoeding, maar ook het dragen van goede kleding kan u helpen uw prestatie te verbeteren.
SUB Sport is een hoogwaardig merk op het gebied van sport onderkleding. Sport onderkleding is de “baselayer”, dit is de eerste laag kleding die u op de huid draagt. 
Producten van SUB sport zijn verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen. Hierdoor kunt u uw onderkleding aanpassen aan de omstandigheden en het maximale uit uw sportprestatie halen.
Onderstaand vindt u de eigenschappen per uitvoering

DUAL
Dual staat voor kleding die zowel met warm als koud weer gedragen kan worden. De specifieke eigenschappen zorgen voor een gelijkmatige lichaamstemperatuur. Blijf koel als het warm is en warm als het koud is

COLD
De Cold versie is ontworpen voor erg koude condities. Bij koud weer is het belangrijk de juiste kleding te dragen. dit zorgt er voor dat uw spieren warm en soepel blijven.

ELITE
De Elite lijn is ontworpen in samenwerking met de Loughborough University, de wereld speler als het gaat om sports technology. Deze compressie kleding is progressief. Dit houdt in dat, door de compressie, de bloedscirculatie wordt versneld, uw spieren verzuren minder, wat zorgt voor een sneller herstel. Er is gebruikt gemaakt van een uitstekend ademende stof waardoor het vocht goed wordt afgevoerd.

HEAT
Zoals de naam al doet vermoeden kunt u de SUB sport Heat lijn perfect gebruiken als de omstandigheden warm zijn. Er is gebruik gemaakt van het lichtgewicht Micax® materiaal. Dit materiaal zorgt er voor dat  uw onderkleding niet nat en oncomfortabel aanvoelt. Uw kleding blijft prettig aanvoelen tijdens het sporten.

De Dual, Heat, Cold en Elite range (met uitzondering van de Merino lijn en de Tech-Tshirts) zijn allemaal compressie kledingstukken, ontworpen om een "tight fit" te geven om de voordelen van compressie maximaal te benutten. Wanneer je niet zeker bent van je maat adviseren wij om de eerste volgende maat te kiezen.

Hier volgen enkele tips om de juiste maat te kiezen voor elke lijn.

HEAT: wij adviseren om 1 maat kleiner te kiezen dan wat u normaal heeft.
DUAL: wij adviseren om dezelfde maat te kiezen als normaal in u sportkleren
COLD: wij adviseren om 1 maat groter te kiezen bij de bovenkleding. De leggings in dezelfde maat als normaal.
ELITE: wij adviseren om 1 maat groter te kiezen bij de bovenkleding. De leggings in dezelfde maat als normaal. Dit geldt ook voor de armstukken. De Calf sleeves 1 tot 2 maten kleiner kiezen dan u gewend bent.

Maattabel Sub Sports: