✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Wat is Thuasne?

Thuasne is een bedrijf dat zich hard maakt om de kwaliteit van ieder zijn leven te verbeteren. De zorgproducten van het merk helpen daarbij, omdat ze opvallend effectief zijn en door hun draagcomfort de behandeling van je fysieke klachten perfect ondersteunen. Het draagcomfort heeft hierin een hoge prioriteit. Daarom ontwerpt het merk de producten zo nauwkeurig mogelijk na de menselijke anatomie, met gebruik van duurzame, huidvriendelijke materialen. Behalve functionaliteit, draagcomfort en uitstraling hebben is er nog een voorwaarde waar de producten van Thuasne aan moeten voldoen. Ze moeten namelijk betaalbaar blijven en een goede prijs,- kwaliteit verhouding hebben.

In de sportcollectie van Thuasne vind je sportbraces en -bandages die de pijn verlichten en waarmee je op een verantwoorde manier aan je herstel werkt. Zo kun je actief in het leven blijven staan en laat je je niet beperken door klachten of pijn. Bewegen is tenslotte gezond!

Het doel van Thuasne is dan ook om met deze producten jouw leven makkelijker te maken en meer vrijheid in beweging te houden! 

Thuasne Braces

De braces van Thuasne zijn functioneel en bieden fantastisch draagcomfort. Of je nu pijn hebt in je knie, enkel, pols of ander gewricht. Thuasne braces pakken elke gewrichtsklacht effectief aan en zorgen voor rust en stabiliteit. Thuasne werkt al jarenlang samen met medische professionals en huidtherapeuten.

Thuasne heeft braces voor:
- Rug & Heup
- Nek
- Schouder
- Pols & Elleboog
- Knie
- Enkel
- Voet
- Kinderen

Meer informatie over de braces kunt u vinden in onze online catalogus van Thuasne hieronder 

Thuasne productcatalogus medische braces

 

Save

Save

Save

Save