✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Over Medigros

Missie

Medigros Sport & Medische groothandel is een totaalleverancier, die de gezondheid van de mens centraal stelt. Met samen ruim 20 jaar ervaring in de sport- en zorgmarkt zijn wij overtuigd dat wij met flexibiliteit plus een goede balans in kwaliteit en prijs van onze producten, een substantiële bijdrage kunnen leveren aan menselijk welbevinden.

Visie

Medigros is een jong bedrijf, dat op zorgvuldige en moderne wijze haar markt wil bedienen.

Modern: Niet alleen in de zin van het inzetten van nieuwe media, maar juist in de zin van open communicatie en reflectief willen zijn. Wat houdt de klant bezig en waar kunnen wij van dienst zijn? We tonen betrokkenheid bij het werkveld met een grote dosis aan flexibiliteit.

 

Team Medigros


 

Zorgvuldig: Goede kwaliteit leveren tegen een betaalbare prijs en service gericht zijn met snelle levering, zijn hierbij kernwaarden.

Dienstverlening beperkt zich niet tot leveren alleen. Samen met u zoeken we naar het product dat het beste bij u past. Persoonlijk contact is voor ons waardevol. Hieruit putten wij energie, waarmee we trachten de beste 'match' tussen klant en leverancier te bereiken.

Onze klanten bevinden zich in de gehele samenleving, zowel particulier, MKB, paramedische zorg, sportverenigingen en zorginstellingen kunnen gebruik maken van de diensten van Medigros. Door te letten op vernieuwing streven wij naar een goede balans tussen toepasbaarheid, kwaliteit en betaalbaarheid. Ervaringen die wij opdoen, zetten we om in verbeterde service.

Uw zorgvraag, onze uitdaging!

 

 

 

 

 

 

 

 

Cisca Wold

Cisca Wold 

 Financiën en Logistiek

Linked In Facebook icoon

Dennis van der Sluijs

Dennis van der Sluijs

E-Diensten en Innovatie

Linked In Facebook icoon

Leo Blom

Leo Blom  

Bedrijfsvoering

Linked In Facebook icoon

 Anita Blom

Anita Blom

Back office

Facebook icoon

 Willem Jan Talsma

Willem Jan Talsma

Account manager

Linked In Facebook icoon

 Ester cseri

Ester Cseri

E-diensten Medigros Spain 

Linked In Facebook icoon

 Carlo Sohl

Carlo Sohl

Bedrijfsvoering Medigros Spain

Linked In Facebook icoon