✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Redcord logo

Redcord App 

 

Redcord heeft een eigen app gelanceerd. Met deze app kunt u allerlei verschillende oefeningen uitvoeren die u helpen de spieren te versoepelen. Redcord heeft 350 verschillende oefeningen toegevoegd aan de app. Elke oefening heeft een ander doel waardoor er ontzettend veel spieren kunnen worden getraind met Redcord. Met de Redcord App kunt u ook uw eigen plan maken. Met dit plan kunt u precies zien welke oefeningen wanneer moeten worden uitgevoerd. De App is een uiterst handige manier om te trainen aangezien elke oefening mogelijk. Ook bevat elke oefening een instructievideo die precies laat zien hoe de oefening het best kan worden uitgevoerd.

 

Redcord app

 

 

De Redcord app is ontwikkeld door diverse fysiotherpeuten. De app bevat oefeningen voor vrijwel welke spier die u maar wilt trainen. Tevens bevat de app bij elke oefening een afbeelding die duidelijk illustreert om welke spieren de oefening gaat. De Redcord App is volledig gratis en helpt u zeer goed tijdens uw training. 

 

Tot slot kunnen er doelen worden gesteld met de App. Deze doelen worden bijgehouden zodat de progressie altijd duidelijk te zien is. Hierdoor krijgt u ook een beter beeld van wat het resultaat. 

 

Om gebruik te maken van de App moet u een account aanmaken. Dit account kan simpel worden aangemaakt via uw email adres en u onvangt verder geen emails van Redcord. Het aanmaken van een account is puur bedoeld om uw eigen progressie te volgen en nieuwe doelen te behalen. Redcord zult u geen ongewenste e-mails sturen. 

 

De app van Redcord is te downloaden in de App Store en in Google Playstore.

 

- Klik hier als u de Redcord app wilt downloaden in de App Store. 

 

- Klik hier als u de Redcord app wilt downloaden in Google Playstore. 

 

Nadat u de app gedownload heeft kunt u uw persoonlijke account aanmaken. Zodra dit is afgerond kunt u de oefeningen bekijken en meteen aan de slag!

 

 

Heeft u verder nog vragen over de installatie of het gebruik van de Redcord App? Neem dan gerust contact met ons op.