✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Retouren Medigros

Retourprocedure

Als u niet tevreden bent over het artikel, kunt u het binnen de zichttermijn van 7 werkdagen ruilen of retourneren. Als u een product wilt retourneren dient u eerst contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch (085 27 37 410) Het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen zal op uw rekening terug gestort worden. Voor u iets retour stuurt, raden wij u aan de algemene voorwaarden (art. 6) aandachtig door te lezen.

 

Algemene voorwaarden

 

Ontvangstcontrole

Controleer direct na ontvangst van uw bestelling of de artikelen onbeschadigd, compleet en volgens de factuur geleverd zijn. Is dit niet het geval, dan dient u dit binnen 24 uur na ontvangst via info@medigros.nl aan ons te melden.

 

Het retourformulier

 

Om uw retour in goede orde te kunnen verwerken, is het noodzakelijk het digitale retourformulier in te vullen. Klik op de onderstaande link en vul het formulier compleet in. Wij zijn dan op de hoogte van het product dat door u retour wordt gestuurd. Producten waar wij géén retourformulier van hebben ontvangen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Klik hier voor het invullen van het retourformulier Let op: Vergeet alstublieft niet een kopie in de doos bij te voegen, wij weten anders niet van wie het pakket afkomstig is.

 

Klik hier voor het retourformulier

 

Retourneren

Het verwerken van retouren kan 5 tot 7 werkdagen duren.

 

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Medigros niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een verzenbewijs en bewaar deze goed.

 

Hoe kan ik mijn retourzending versturen?

U kunt uw pakket retourneren naar: Medigros, De Stobbe 2a 7957 EH De Wijk.