✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

RHINOC® Sport Gear Fresh

€ 8,95

* Verplichte velden

Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
Beschrijving

Details

RHINOC® Sport Gear Fresh

RHINOC® Sport Gear Fresh

Korte omschrijving
De RHINOC Sport Gear Fresh is een effectieve probiotische spray voor het veilig en effectief voorkomen van zweetgeur. De Gear Fresh is geschikt voor de sportmaterialen die niet in de wasmachine mogen worden gewassen, zoals o.a. sport- en skischoenen, bokshandschoenen, schaatsen, helmen, etc. 
De RHINOC Sport Gear Fresh vermindert onaangename geuren aanzienlijk, is veilig in gebruik en dankzij de probiotische en biologische bestandsdelen is het veilig voor mens, natuur en omgeving.

Lange omschrijving
De RHINOC Sport Gear Fresh is een effectieve probiotische spray voor het veilig en effectief voorkomen van zweetgeur. De Gear Fresh is o.a. geschikt voor sport- en skischoenen, bokshandschoenen, helmen, etc. Door de handzame 150ml/200ml verpakking is de Gear Fresh altijd eenvoudig mee te nemen. Gear Fresh is veilig in gebruik, dankzij de probiotische en biologische bestandsdelen is het veilig voor mens, natuur, en omgeving. RHINOC Sport Gear Fresh verlaagt aanzienlijk het risico op onaangename geuren en schimmels. Omdat er geen agressieve en bijtende bestandsdelen inzitten, is Gear Fresh volkomen veilig in gebruik en geschikt voor alle sportmaterialen. De Gear Fresh is biologisch afbreekbaar en daarmee niet schadelijk voor de mens en omgeving. Dankzij de ProBio technologie (probiotica) werkt de Gear Fresh op basis van goede micro-organismes. Deze zorgen ervoor dat de voedingsbodem voor slechte bacteriën worden opgegeten. Hierdoor krijgen slechte bacteriën geen kans om stank en schimmels te verspreiden. Gear Fresh maskeert de stank dus niet, maar lost echt het probleem op. Tevens zorgen de bacteriën, welke 3-5 dagen na gebruik actief blijven, voor een langere levensduur van je sportproducten.

The Blue Loop Foundation:

Bij het aanschaffen van een Rhinoc product, wordt er 5% gedoneerd aan The Blue Loop Foundation. Met deze foundation ondersteunen we goede initiatieven die de gezondheid van kinderen stimuleren. De foundation steunt ook andere initiatieven op het gebied van verbetering en bescherming van onze natuur.

Dit zijn goede doelen en initiatieven die zorgen voor het welzijn van arme kinderen en hen helpen om ook te kunnen genieten van sport en spel. De focus ligt op goede doelen die kinderen helpen met fysieke en/of mentale gebreken die niet kunnen sporten, bijvoorbeeld om financiële redenen. Dit wordt gedaan voor zowel recreative sporters als voor talentvolle atleten. Een van de goede doelen die we steunen is bijvoorbeeld The Cruyff Foundation.

Geschikt voor onder andere:
- Schoenen
- Helmen
- Judo/Karate/taekwondo pakken
- Boks-, skihandschoenen
- IJshockey kleding
- Schaatsen
- Skischoenen
- Scheenbeschermers
- Sporttassen

Voordelen:
- Op basis van Probiotica (Bacteriën werken 3-5 dagen door)
- Zeer geconcentreerd
- Fijne verstuiving
- 360 o te gebruiken
- Frisse geur
- Verlengd levensduur materiaal

Gebruiksaanwijzing:
Kort schudden voor gebruik. Spaarzaam nevelen.
Opstart Dosis: dagelijks in nevelen gedurende 3-5 dagen.
Onderhoudsdosis: bij normaal gebruik van sportmaterialen elke drie dagen in nevelen. Bij intensief gebruik van sportmaterialen, na gebruik 1 of 2 maal kort in sprayen. Bij kamertemperatuur bewaren.

Inhoud:
- 150 ml
- 200 ml 

Extra informatie

Extra informatie

Merk RHINOC®

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

RHINOC® Sport Gear Fresh
1 0 5 4