✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

RHINOC® Sport Wasmiddel

€ 8,95
Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
Beschrijving

Details

RHINOC® Sport Wasmiddel

RHINOC® Sport Wasmiddel

Korte omschrijving
De RHINOC® SPORT Laundry Detergent is een supergeconcentreerd revolutionair wasmiddel voor sportkleding op basis van probiotica. Het is 100% veilig voor zowel de witte als bonte (synthetische) sport was. Extra diep reinigende werking plus een zeer effectieve en blijvende (zweet)geurbestrijding. Het product is biologisch afbreekbaar en reinigt zelfs uw afvoer. Goed voor circa 17 wasbeurten!

Lange omschrijving
De RHINOC® SPORT Laundry Detergent is een supergeconcentreerd revolutionair wasmiddel voor sportkleding op basis van probiotica. Dankzij de actieve micro-organismes wordt de was aangepakt op microscopisch niveau. Dit zorgt ervoor dat de (synthetische) sportkleding effectief behandeld wordt. Zo zorgt deze extra dieper reiniging ervoor dat (zweet)geur bestreden wordt en dat de muffe geur drastisch verminderd wordt en in de meeste gevallen zelfs verdwijnt. Het is 100% veilig voor zowel de witte als bonte (synthetische) sport was. De RHINOC® SPORT Laundry Detergent (wasmiddel) is extreem geconcentreerd, daarom is één fles (500ml) goed voor circa 17 wasbeurten! Het wasmiddel is biologisch afbreekbaar en de actieve micro-organismes reinigen zelfs uw afvoer wat de levensduur van de wasmachine bevorderd.

The Blue Loop Foundation:

Bij het aanschaffen van een Rhinoc product, wordt er 5% gedoneerd aan The Blue Loop Foundation. Met deze foundation ondersteunen we goede initiatieven die de gezondheid van kinderen stimuleren. De foundation steunt ook andere initiatieven op het gebied van verbetering en bescherming van onze natuur.

Dit zijn goede doelen en initiatieven die zorgen voor het welzijn van arme kinderen en hen helpen om ook te kunnen genieten van sport en spel. De focus ligt op goede doelen die kinderen helpen met fysieke en/of mentale gebreken die niet kunnen sporten, bijvoorbeeld om financiële redenen. Dit wordt gedaan voor zowel recreative sporters als voor talentvolle atleten. Een van de goede doelen die we steunen is bijvoorbeeld The Cruyff Foundation.

Inhoud:
- 500 ml

Geschikt voor onder andere
- Sportkleding
- Wasmachine

Voordelen
- Op basis van Probiotica (Bacteriën werken 3-5 dagen door)
- Zeer krachtig wasmiddel dankzij minimaal 50 miljoen probiotica bacteriën per ml.
- Biologisch afbreekbaar
- Zeer geconcentreerd
- Frisse geur
- Verlengd levensduur materiaal
- Lange houdbaarheid (2 jaar minimaal)

Gebruiksaanwijzing:

Gebruiksaanwijzing

Ingredienten
Samenstelling conform aan de E.G. richtlijnen: Anionogene oppervlakte actieve stoffen 5%-15%, Fosfonaten < 5%, Niet-ionogene oppervlakte actieve stoffen 5%, Enzymen 5%, Parfums, Conserveringsmiddelen (Methylisothiazolinone), Bacillus Ferment. 

Veiligheidsadviezen 
Waarschuwing: Bevat Subtilisine. Kan een allergische reactie veroorzaken. Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Na het werken met dit product de handen grondig wassen. Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.

Bij contact met de ogen: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij huidirritatie en/of aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Verontreinigde kleding uittrekken en wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken. Buiten het bereik van kinderen houden. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

 

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 1
Merk RHINOC®

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: