✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Sport en Gezondheid

In de categorie sport en gezondheid staan allerlei producten die zowel preventief als correctief u helpen gezond en fit te zijn of te worden. U kunt deze producten vinden in de subcategorie, sportverzorging, sportbraces, tape, fitnessapparatuur, sportvoeding, sportbescherming, sportonderkleding, gezondheid en E.H.B.S.O.

De Elite Bag sportverzorgingstas is een goed voorbeeld dat het Medigros assortiment zeer divers, kwalitatief goed en zeer aantrekkelijk geprijsd is. Klanten als sc Heerenveen, PEC Zwolle, Landstede basketbal / volleybal en Gasterra Flames werken met deze prachtige verzorgingstas.
 McDavid Braces online goedkoop te koop bij Medigros

Van hoog naar laag sorteren

1-18 of 780

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sport- en gezondheidsproducten online kopen.

Sporten is belangrijk voor u, zowel fysiek als mentaal. Helaas is een blessure soms snel opgelopen. Met de juiste producten, kan een blessure voorkomen worden. Zo houdt massage olie uw lichaam soepel en met sporttape ondersteunt u de gewrichten. Ook kan het dragen van sport onderkleding bijdragen aan het verminderen van een blessure. Tevens is het gebruik van goede sportvoeding een heel goede aanvulling als u een sportprestatie levert.   Bij Medigros vindt u alles wat een sporter gezond en energiek houdt. U kunt bij ons onder andere een loopband, sport onderkleding en cure tape kopen. En dat allemaal van de beste merken als o.a.  Naqi, 3action, Cure tape en McDavid. U bestelt alles snel en eenvoudig via onze website.

 

Sportverzorging

Medigros heeft een zeer uitgebreid assortiment sportverzorging. Alleen met de beste producten en verzorging, kan een sporter optimaal presteren. Producten om uw spieren te verzorgen, medical taping, middelen om te koelen of producten die warme geven, behoren tot de standaard uitrusting van elke sporter. Deze producten zijn niet alleen voor de inuviduele sporter, maar Medigros levert ook aan professionals als fysiotherapeuten of sportverzorgers.

 

Sportbrace en bandages

Een goede bescherming is onmisbaar voor elke sporter. Daarom kunt u bij Medigros terecht voor de beste brace en bandages. Denk bijvoorbeeld aan een kniebrace, kniebandage of enkelbrace. We leveren merken als Push, Thuasne en McDavid  Deze producten geven de beste ondersteuning als u het nodig heeft.

 

Tape

Voorkomen is beter dan genezen. En dat gaat zeker op voor sporters. Met behulp van onze sporttape en medical taping, kunnen veel blessures voorkomen worden. Is er al sprake van een blessure? Een verzorger of fysiotherapeut brengt dan de curetape aan. Bij Medigros kunt u alle soorten sporttape kopen, bijvoorbeeld van Cure tape. U bent goed beschermd tijdens het sporten door bij Medigros medical tape te kopen.

 

Fitnessapparatuur

Wilt u een loopband kopen of bent u zich aan het oriënteren om een crosstrainer te kopen? Onze fitnessapparatuur is de perfecte manier om aan uw conditie te werken. Op een praktische hometrainer of loopband, kunt u snel aan de slag. Maar u kunt bij Medigros ook een goede crosstrainer kopen. De apparaten zijn niet alleen voor thuisgebruik, maar tevens zeer geschikt voor in de praktijkruimte van een fysiotherapeut. Want een hometrainer of loopband kopen, heeft een positief effect op mensen die moeten revalideren.

 

Sportvoeding en sportdrank

Voor een sportief leven, is het belangrijk om voldoende energie te hebben. De sportvoeding en sportdrank van Medigros ondersteunt hierbij. Bij ons vindt u merken als Isostar, Dagravit en 3action. U krijgt de juiste voedingsstoffen binnen die zorgen voor een perfecte ondersteuning van uw sportieve prestaties.

 

Sportbescherming

Als u een blessure wilt voorkomen, moet u zichzelf preventief beschermen. Scheen- of elleboogbeschermers zijn onmisbaar voor de wat hardere sporten. Tevens helpt een kniebrace, kniebandage of enkelbrace u om de gewrichten te ondersteunen. Maar ook door sporttape te kopen, zorgt u ervoor dat u veilig kunt sporten.

 

Sport onderkleding

Bij Medigros vindt u sport onderkleding voor diverse sporten, zoals voetbal en basketbal. Maar wij hebben ook een grote collectie onderkleding dat praktisch is voor elke sporter. Want iedereen kan onze praktische compressiekleding en thermo ondergoed goed gebruiken. Uw hele lichaam is goed beschermd met het thermo ondergoed van McDavid.

 

Gezondheid

Sporters zijn actief en leven gezond. Maar er kunnen altijd pijntjes en gezondheidsproblemen ontstaan. Daarom vindt u op onze website een ruim assortiment zalfjes, pijnstillers, maar ook middeltjes die helpen tegen de verkoudheid. Alleen met een goede gezondheid kunnen sportieve prestaties worden bereikt.

 

E.H.B.S.O

Mocht er tijdens het sporten een ongeluk gebeuren, dan moet een sportverzorger hier goed op voorbereid zijn. Een beademingsmasker, wondspray, snelpleisters en curetape moeten daarom altijd in de buurt zijn. Want direct ingrijpen, voorkomt erger. Bij Medigros kunt u daarom eenvoudig en snel de producten kopen die van belang zijn. Zoals medical tape kopen of cure tape kopen.