Alle beste verkochte producten
 • -€ 215,00

NormaTec Pulse Been herstel systeem 2.0

MAA-00-61057

Het PULSE 'been herstel systeem' van NormaTec is het populairste en meest essentiële pakket voor sporters/atleten op alle niveaus.

Afmeting
€ 1.214,95
€ 999,95 € 215,00 korting
Inclusief belasting Levertijd: 2-4 werkdagen
Aantal

 • De door u ingevulde gegevens worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld. De door u ingevulde gegevens worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld.
 • Uw bestelling wordt geleverd binnen de leveringstijd wat aangegeven staat bij het door uw bestelde product Uw bestelling wordt geleverd binnen de leveringstijd wat aangegeven staat bij het door uw bestelde product
 • U kunt uw product(en) retourneren binnen 7 werkdagen na levering. U kunt uw product(en) retourneren binnen 7 werkdagen na levering.
Omschrijving

NormaTec Legs PULSE 2.0

Het PULSE beenherstelsysteem van NormaTec is het populairste en meest essentiële pakket voor sporters/atleten op alle niveaus. Het wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om te beginnen. Wat je sport ook is, je kracht komt waarschijnlijk uit je benen, dus het 'fris houden' van de benen is essentieel voor optimale prestaties.

De afmeting wordt bepaald aan de hand van uw lengte.

De pulse leg recovery system standard is gemakkelijk overal mee naar toe te nemen zodat je overal aan je herstel kan werken.

De NormaTec Pulse Leg Recovey System Standard bevat:

 • NormaTec Pulse control Unit, connector, voeding, 2x beenstukken, microvezel zak
 • Twee jaar garantie op alle systeem onderdelen
 • Multistekker voorzien voor wereldwijd 12V gebruik
 • Robuuste onderdelen geschikt voor verplaatsing
 • Weinig onderhoud nodig – reinigen met vochtige doek
 • Hechtingen zijn gemaakt met duurzaam, licht, hoog-kwaliteit nylon
 • Control Unit weegt slechts 1,6kg en kan makkelijk gedragen worden (L 23cm x B 13cm x D 10cm)
 • Herlaadbare batterij tot 2 uur gebruik

NormaTec 2.0

- Nog robuuster
- 27% kleiner
- inclusief mobiele app

Hyperice NormaTec

Herstel is uw voordeel om meer te bereiken. Maximaliseer uw training en vind uw nieuwe PR met de gepatenteerde technologie van NormaTec. De PULSE 2.0-serie werkt zowel als een hightech warming-up als een dynamische manier om sneller te herstellen na de training.

NormaTec systeem

NormaTec is de leider in snel herstel. De systemen bieden een voordeel ten opzichte van de concurrenten (voor 's werelds topsporters).
Het doel van het NormaTec systeem is om het herstel vast te stellen als een integraal onderdeel van de training van elke atleet.

De NormaTec PULSE Recovery Systems zijn dynamische compressie-apparaten ontworpen voor herstel en revalidatie. De systemen maken gebruik van de gepatenteerde PULSE-technologie van NormaTec om atleten te helpen sneller te herstellen tussen trainingen en na prestaties. 

De NormaTec compressie producten gebruikt samengeperste lucht om je ledematen te masseren, vloeistofmobilisatie en 'snelherstel' met de gepatenteerde NormaTec pulse-massapatroon.

Bij het gebruik van NormaTec zult u eerst een pre-inflate cyclus ervaren, waarbij de aangesloten hulpstukken worden gevormd naar uw exacte lichaamsvorm. De sessie begint dan met het comprimeren van uw voeten, handen of bovenste quad (afhankelijk van welk NormaTec artikel u gebruikt).

Vergelijkbaar met het kneden en strijken tijdens een massage, zal elk segment van de eerst pulserend samendrukken en dan loslaten. Dit herhaalt zich voor elk segment terwijl het compressiepatroon zich naar boven beweegt.

 1. De NormaTec systemen omvatten een controle-eenheid en toebehoren die op de benen, armen of heupen gaan.

Normatec Legs Pulse patroon

Normatec Pulse Recovery System Leg in gebruik

Voorbeeld: Andrés Iniesta (professionele voetballer)

 Normatec Been Herstel systeem in gebruik door Iniesta

Productdetails
MAA-00-61057

Datasheet

Merk
NormaTec
Levertijd
Levertijd: 2-4 werkdagen

Specifieke referenties

ean13
852152004777
16 andere producten in dezelfde categorie:

Volg ons op Facebook