✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

E.H.B.S.O.

E.H.B.S.O. staat voor Eerste Hulp Bij Sport Ongelukken. Het is van groot belang dat u, als bedrijf of sportvereniging voorbereid bent voor het geval er een ongeval plaatsvindt. Een goed gevulde verbanddoos is hierbij geen overbodige luxe. Voor de professional verkoopt Medigros ook complete EHBO tassen van bijvoorbeeld het merk Elitebags.

Het zijn zeer hoogwaardige sportverzorgingstassen. Elitebags heeft een groot aanbod van allerlei verschillende EHBO tassen. Voor een actueel aanbod kunt u hier de online productcatalogus bekijken Elitebag online productcatalogus.

 Elitebags sportverzorgingstas Medigros

Van hoog naar laag sorteren

1-18 of 99

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

EHBO koffers online kopen

Bij mensen die actief bezig zijn, zit een ongeluk in een klein hoekje. Sportverenigingen krijgen regelmatig te maken met sporters met een verstuikte enkel, kleine wond of blaren op de hak. Daarom is het belangrijk om een goed gevulde EHBO koffer binnen handbereik te hebben. Met de EHBO doos van Medigros bent u altijd goed voorbereid als er iets gebeurt.


Houd de EHBO doos goed gevuld

Voor sportverenigingen is het verstandig om een uitgebreide EHBO koffer beschikbaar te hebben. Maar ook bij bedrijven is het handig als u een goed gevulde koffer heeft staan. U moet regelmatig de inhoud van de verbandtrommel controleren zodat u zeker weet dat er nog voldoende middelen in zitten.

Een goede EHBO tas of verbandtrommel bevat standaard producten om het bloeden te stelpen en wonden te verbinden. Bij Medigros koopt u desinfectie middelen waarmee u de wonden kunt ontsmetten. En met de pleisters en verbandmiddelen weet u vervolgens snel de wond te dichten.


EHBO tassen voor professionals

De webshop van Medigros is er ook voor echte professionals. Voor de sportverzorgers hebben wij de zogenaamde Elitebag sportverzorgingstas. In deze EHBO tas heeft u veel handige vakjes zodat u altijd overzicht behoudt. Deze Elitebags van Medigros zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Zo heeft u altijd een EHBO tas bij de hand die voor u het beste werkt.


De EHBO doos koopt u bij Medigros

Bij Medigros vindt u diverse producten om uw EHBO doos of verbandtrommel mee te vullen. Want mocht er iets gebeuren, dan wilt u niet zonder verbandmiddelen, pleisters, of desinfectie middelen zitten. Op onze website bestelt u de producten voor uw EHBO koffer eenvoudig online. Dit is een makkelijke manier om uw verbandtrommel steeds helemaal compleet te houden. Medigros heeft een zeer unieke pleister, de Snelpleister welke niet op uw huid kleeft, geen lijmresten achterlaat, waterbestendig is, flexibel en bloedstelpend. Echt een perfecte pleister!

Met Medigros heeft u altijd de juiste EHBO spullen bij de hand!