✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Fitnessapparatuur

Medigros heeft een zeer divers assortiment op het gebied van fitnessapparatuur. Van klein fitnessapparatuur zoals halters tot zeer volwaardige hometrainers en crosstrainers.

Thuis aan uw conditie of figuur werken is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Medigros heeft hiervoor meerdere producten in haar webshop dat thuis trainen zeer eenvoudig en uitdagend maakt. Neem bijvoorbeeld de TRX suspension-trainer waar u doormiddel van uw eigen lichaamsgewicht eigenlijk overal kunt trainen.
Hometrainer fitnessapparatuur

Van hoog naar laag sorteren

1-18 of 85

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fitnessapparatuur online kopen

Wilt u graag aan uw lichaam werken maar heeft u niet altijd zin of tijd om naar de sportschool te gaan? Dan is het handig om thuis wat fitnessapparatuur te hebben. Bij Medigros vindt u een uiteenlopend assortiment dat u ondersteunt bij het op peil houden van uw conditie, vetverbranding maar ook bij triggerpoint therapie. Zo bestelt u bij ons onder andere uw crosstrainer, hometrainer, foamroller of kettlebell.

Kettlebell kopen voor meer kracht

Voor een echte workout kunt u bij Medigros een kettlebell kopen. Deze zijn kleine gewichtjes zijn van het merk Fitness Mad en zijn een ideale manier om uw lichaam te trainen. Met de kettlebell training krijgt u sterkere spieren en verbrandt u op een verantwoorde manier het vet. Zelfs uw uithoudingsvermogen verbetert een stuk met deze oefeningen. Het is niet voor niets onder alle soorten sporters populair om een kettlebell te kopen.

Verstevig uw buik met de buikspieroefeningen

Buikspieroefeningen zijn een efficiënte manier om een mooi strak lichaam te kijken. Medigros heeft diverse apparaten in huis waarmee u uw buikspieren traint, zoals de Ab Roller. Met dit handige hulpmiddel krijgt uw lichaam een perfecte ondersteuning terwijl u de buikspieroefeningen doet. Voldoende training levert u al snel resultaat op.

Herstellen met de triggerpoint therapie

Bij vermoeide of pijnlijke spieren is het belangrijk dat u deze weer goed losmaakt. De foamroller is een handig hulpmiddel bij de zogenaamde triggerpoint therapie. Triggerpoints zijn verhardingen in de spieren die pijnlijk aan kunnen voelen. Met triggerpoint therapie maakt u de spieren weer soepel doordat u langzaam over de foamroller beweegt.

Uw fitnessapparatuur koopt u bij Medigros

Misschien bent u op zoek naar apparaten voor in huis. Maar ook als u voor professionele doeleinden fitnessapparatuur nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Daarbij maakt het niet uit of u op zoek bent naar hele krachtstations of gewoon oefenmaterialen wilt die u helpen met de buikspieroefeningen of andere workout. De fitness shop van Medigros geeft u de mogelijkheid om eenvoudig online uw hometrainer, foamroller of kettlebell te kopen. Werken aan uw lichaam wordt zo nog makkelijker!