✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Crosstrainers

Een crosstrainer is een van de populairste fitnessapparaten voor in huis. Het grote voordeel wanneer je een crosstrainer koopt, is dat jij je gehele lichaam traint op een eenvoudige manier.

Een crosstrainer wordt veelal gebruikt om vet te verbranden en om conditie op te bouwen. Wilt u juist meer vet verbranden? Dan adviseren wij de weerstand te verlagen en de trainingsduur te verlengen.

Met het trainen en bewegen op de crosstrainer, worden vrijwel alle spieren aangesproken. De armspieren, beenspieren, rugspieren, schouders en zelfs uw nekspieren (zie de afbeelding).
Activa IV in het online assortiment van Medigros

Crosstrainer: zeer geschikt voor een goede conditie

Een crosstrainer is een van de populairste fitnessapparaten voor in huis. Het grote voordeel wanneer je een crosstrainer koopt, is dat jij je gehele lichaam traint op een eenvoudige manier. Een crosstrainer wordt veelal gebruikt om vet te verbranden en om conditie op te bouwen. 

Wat maakt de crosstrainer efficiënter dan een hometrainer?

De crosstrainer traint niet alleen de beenspieren, zoals een hometrainer of een spinning bike maar vrijwel alle spieren worden aangesproken bij het bewegen op dit apparaat. De armspieren, beenspieren, rugspieren, schouders en zelfs uw nekspieren (zie de afbeelding). Op een crosstrainer beweegt u namelijk ook de armen heen en weer.

Crosstrainer aangesproken spieren

De naam crosstrainer komt voort uit het feit dat u een kruislinkse beweging op het fitnessapparaat maakt. De extra beweging maakt de crosstrainer tot een ideaal cardio fitnessapparaat. 

Wilt u juist meer vet verbranden? Dan adviseren wij de weerstand te verlagen en de trainingsduur te verlengen.  

Medigros is een betaalbare Sport en Medische groothandel met een breed assortiment sport en medische producten van uitstekende kwaliteit.