✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Fitnessapparatuur Overig

Naast alle grotere fitnessapparatuur beschikt Medigros ook over een breed aanbod aan kleinere fitness apparatuur. Deze apparatuur is speciaal voor de mensen die thuis aan hun gezondheid of conditie willen werken. De meeste van deze apparaten zijn geschikt voor gebruik binnen en buiten huis.

O’live Fitness

O’live Fitness is een merk wat een groot aantal producten op gebied van fitness heeft. De producten zijn niet alleen voor sport- en zorginstellingen maar zijn ook uitermate geschikt voor thuisgebruik. Een voorbeeld van één van de producten van O’live is de Functional Ball. Dit is een verzwaarde bal, beschikbaar in verschillende gewichten, gemaakt van hoogwaardig stevig materiaal. Het materiaal zorgt ervoor dat er op een comfortabele manier oefeningen mee gedaan kunnen worden. U kunt bijvoorbeeld uw buikspieren trainen door bepaalde oefeningen met de bal te doen of u kunt squats doen waar de bal dient als extra gewicht voor meer weerstand.

Een ander voorbeeld van O’live is het door Medigros samengestelde voetbalpakket. Dit pakket bestaat uit een speedladder, slalom palen, hordes en snelheidsdopjes. Deze pakketten zijn ontwikkeld voor trainingen op gebied van snelheid en behendigheid.

Fitness Mad

Ook Fitness Mad is een merk waar Medigros meerdere producten van voert binnen het assortiment. Een van de producten zijn de kettlebells. Hiermee kunt u thuis verschillende oefeningen doen, die elk verschillende doelen kunnen hebben. U kunt onder andere kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid trainen. Ook zijn de kettlebells zo ontwikkeld, dat het geen krassen achterlaat op de vloer.

Naast de overige fitnessproducten kunt u ook eens een kijkje nemen in de andere categorieën voor bijvoorbeeld hometrainers of loopbanden. Bent u opzoek naar producten die u niet in de webshop kan vinden of heeft u vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via info@medigros.nl. Wij streven ernaar onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en zijn continu actief in het verbeteren van de webshop.