✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Gezondheid

Mocht u onverhoopt toch verkouden zijn geworden, Medigros heeft producten waardoor uw herstel zal bevorderen. De producten van bijvoorbeeld Toco Tholin zijn zeer geschikt om een verkoudheid te verzachten en uw zult zich snel weer 100% fit voelen. Lees in de product omschrijving de vele manieren waarop u Toco Tholin kunt gebruiken.

Bent u herstellende van een blessure en heeft u nog veel pijn? Ook hiervoor hebben wij een groot aanbod van producten die de pijn verminderen.
 Compressiekleding McDavid

Van hoog naar laag sorteren

1-18 of 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Medigros houdt u gezond

Gezond zijn is voor u van groot belang. Daarom denkt u na over wat u eet en sport u regelmatig. Maar er zijn momenten dat u zich gewoon niet helemaal fit voelt. Een verkoudheid of blessure kan u behoorlijk ontregelen. Met de producten van Medigros bent u er snel weer bovenop!

Snel herstel van blessures of een verkoudheid

Een blessure is altijd vervelend. Maar als u veel sport, kunt u dit nu eenmaal niet altijd voorkomen. Gelukkig kunt u bij Medigros terecht voor producten die u ondersteunen tijdens het blessure herstel. Zo hebben wij pijnstillers in het assortiment die direct hun werk doen. Bij pijnlijke gewrichten of een ontsteking is de Voltaren Emulgel een goede oplossing. U smeert het op uw knie of enkel en u voelt een heerlijke verlichting

Ook zoiets simpels als een verkoudheid heeft gevolgen voor uw fitheid. Deze verkoudheid bent u snel weer kwijt met de producten van Vicks Vaporub. U kunt weer vrij ademen zodat u voldoende lucht heeft om weer te kunnen sporten.

De persoonlijke verzorging van Medigros

Op de website van Medigros vindt u ook een groot assortiment voor de persoonlijke verzorging, onder andere van het merk Cramer. Gebruik de Skin Lube Cramer om uw huid te beschermen tegen irritaties en blaren. Want met de goede persoonlijke verzorging van Skin Lube voorkomt u dit soort kleine pijntjes

Ons assortiment persoonlijke verzorging bevat ook veel producten van Toco Tholin. De balsem van Toco Tholin zorgt voor een betere doorbloeding. Maar ook bij spieren die overbelast zijn is deze verkoelende zalf prettig. U merkt meteen de verlichting wanneer u uw benen insmeert met de Toco Tholin balsem.

Eenvoudig uw gezondheidsproducten online kopen

Bij Medigros koopt u uw gezondheidsproducten eenvoudig online. We hebben bekende merken zoals Voltaren, Skin Lube en Toco Tholin. Met het assortiment van Medigros bent u snel weer fit genoeg om te sporten!