✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Sport onderkleding

McDavid onderkleding is uitgerust met de speciale hdc technologie. Dit houdt uw lichaam op de perfecte temperatuur. In koude omstandigheden koelt uw lichaam minder snel af en bij warme condities stijgt uw lichaamstemperatuur minder snel. Dit zorgt voor optimale prestaties in alle weersomstandigheden. Deze kleding is te vinden in de categorie onderlichaam en onderkleding bovenlichaam. Compressiekleding van McDavid of Knapman bevorderen het herstel door uw bloedsomloop te stimuleren. De afvalstoffen in het bloed worden sneller door uw lichaam afgevoerd en uw spieren voorzien van nieuwe “bouwstoffen” om het herstel te bespoedigen.

 Compressiekleding McDavid

Van hoog naar laag sorteren

1-18 of 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

1-18 of 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sportonderkleding van Medigros

Als u sport is het belangrijk de juiste kleding te dragen. Sportonderkleding zorgt ervoor dat uw lichaam op de juiste temperatuur blijft en dat uw bloedsomloop gestimuleerd wordt. Bij Medigros vindt u een ruim assortiment van onderkleding voor uw bovenlichaam en onderlichaam. Hier vindt u onder andere het bekende merk Herzog, maar ook belangrijke producten zoals Thermo ondergoed, een compressie shirt, compressiekousen en nog veel meer.

Compressiekleding

Compressiekleding is belangrijk om uw bloedsomloop te stimuleren en afvalstoffen uit uw systeem te spoelen. Deze kleding zorgt voor de juiste druk op de juiste plaatsen. In deze categorie vindt u compressie shirt, compressiekousen voor hardlopen en veel producten van het topmerk Herzog en Mcdavid.

Thermokleding

Doet u graag aan hardlopen in de winter of gaat u graag wintersporten? Zorg er dan voor dat uw lijf op de juiste temperatuur blijft en niet onderkoeld raakt. Dit kunt u doen met Thermo ondergoed. Ook de hoogwaardige producten van het merk McDavid vindt u hier.

Sportonderkleding voor uw bovenlichaam

Als u hardloopt of een andere sport beoefent, is het tevens van belang zowel uw bovenlichaam als ook uw onderlichaam van de juiste warmte te voorzien. In de categorie bovenlichaam vindt u een ruim assortiment van body shirts, een compressie shirt en ander Thermisch ondergoed.

Onderkleding voor uw onderlichaam

In de categorie Sportonderkleding voor het onderlichaam vindt u thermo ondergoed, compressiekousen en andere onderkleding voor zowel mannen als vrouwen. Bovendien vindt u hier lange broeken en ook korte shorts, zodat u lichaam warm blijft, maar niet oververhit raakt.


Als u een echte sporter bent, of simpelweg graag sport als hobby, is het belangrijk de juiste kleding te dragen, zodat uw lichaam sneller herstelt na het sporten. Neem dus gauw een kijkje in de ruime collectie van compressiekousen, compressie shirt, thermo ondergoed en meer van Medigros!