✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Compressiekleding

Compressiekleding zorgt ervoor dat de doorbloeding van de spieren wordt gestimuleerd en dat er een beter bloedcirculatie plaatsvindt. Hierdoor wordt de afvoer van afvalstoffen versneld en verzuren de spieren minder snel.

Tijdens bijvoorbeeld het fietsen en hardlopen heeft dit als voordeel dat het uithoudingsvermogen groter wordt en dat de prestaties toenemen.

Doordat de spieren een betere doorbloeding hebben verminderd dit ook de kans op blessures zoals kramp, zweepslag en andere spierklachten.
Sub Sports compressiekleding

Van hoog naar laag sorteren

1-18 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Compressiekleding

Wat is compressiekleding?

Compressiekleding zorgt ervoor dat de doorbloeding van de spieren wordt gestimuleerd en dat er een beter bloedcirculatie plaatsvindt. Hierdoor wordt de afvoer van afvalstoffen versneld en verzuren de spieren minder snel. Dit heeft tijdens het fietsen en hardlopen als voordeel dat het uithoudingsvermogen groter wordt en dat de prestaties toenemen. Doordat de spieren een betere doorbloeding hebben verminderd ook de kans op blessures zoals kramp, zweepslag en andere spierklachten.

Soorten compressiekleding:

Er zijn vele soorten compressiekleding voor bijna elk lichaamsdeel:
1. Compressiekousen
2. Compressiebroeken
3. Compressieshirts
4. Compressie arm sleeves
5. Compressie been sleeves